מתכון זה מכין 12 מנות עם 513 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת גבינה כוס חמאת בוטנים שוקולד, עוגת גבינה שוקולד-חמאת בוטנים, ו עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
במיקרוגל ממיסים חמאה ושוקולד לא ממותק; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. הניחו בצד. בקערה גדולה מקציפים סוכר חום וביצים עד שהם בהירים ותפוחים, כ -4 דקות. מקציפים בתערובת שוקולד וניל.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שלב קמח ואבקת אפייה; מוסיפים בהדרגה לבלילה ומערבבים היטב. מערבבים שוקולד קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מורחים 1 כוס לתוך 9-ב משומן. תבנית קפיצית. מכסים ומקררים את הבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
4
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
דַק-
5
אופים בחום של 350 מעלות למשך 17-19 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת למשך 5 דקות; מכניסים למקפיא למשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
למילוי, בקערה גדולה מקציפים את חמאת הבוטנים, גבינת השמנת והסוכר החום לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים ביצים ושמנת חמוצה; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
מורחים את בלילת הבראוניז שנותרה בערך 1-1 / 2 אינץ'. גבוהה סביב הצדדים של פאן, איטום כדי אפוי קרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
דַק-
9
יוצקים מילוי למרכז.
10
אופים בחום של 350 מעלות למשך 45 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
לציפוי, שלבו שמנת חמוצה וסוכר; מורחים על מילוי עד 3/4 אינץ'. של קצוות. מחזירים עוגת גבינה לתנור; מכבים את התנור ומניחים לעמוד למשך 5 דקות. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב מחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מקררים לילה.