עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד
מתכון זה מכין 12 מנות עם 513 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת גבינה כוס חמאת בוטנים שוקולד, עוגת גבינה שוקולד-חמאת בוטנים, ו עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
במיקרוגל ממיסים חמאה ושוקולד לא ממותק; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. הניחו בצד. בקערה גדולה מקציפים סוכר חום וביצים עד שהם בהירים ותפוחים, כ -4 דקות. מקציפים בתערובת שוקולד וניל.
שלב קמח ואבקת אפייה; מוסיפים בהדרגה לבלילה ומערבבים היטב. מערבבים שוקולד קצוץ.
מורחים 1 כוס לתוך 9-ב משומן. תבנית קפיצית. מכסים ומקררים את הבלילה שנותרה.
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 17-19 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת למשך 5 דקות; מכניסים למקפיא למשך 15 דקות.
למילוי, בקערה גדולה מקציפים את חמאת הבוטנים, גבינת השמנת והסוכר החום לתערובת אחידה.
מוסיפים ביצים ושמנת חמוצה; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
מורחים את בלילת הבראוניז שנותרה בערך 1-1 / 2 אינץ'. גבוהה סביב הצדדים של פאן, איטום כדי אפוי קרום.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 45 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר.
לציפוי, שלבו שמנת חמוצה וסוכר; מורחים על מילוי עד 3/4 אינץ'. של קצוות. מחזירים עוגת גבינה לתנור; מכבים את התנור ומניחים לעמוד למשך 5 דקות. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב מחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מקררים לילה.
מזלפים שוקולד מומס. מקררים שאריות.