קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

עוגת גבינה טבעונית תות שדה גלם

עוגת גבינה טבעונית תות שדה גלם
גשו לסופר וקנו את "ונילן חלץ", תותים, תאריכי מדג'ול, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת גבינה טבעונית ללא גלוטן תות שדה, גלידה טבעונית עם פצפוצי שוקולד מריר בטעם תות וחמשת הגלידות הטבעוניות fave Friday - Summertime, ו עוגת תותים טבעונית מוגשת עם קצפת טבעונית (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את האגוזים והשקדים במשך 4-6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2
מקום ספוג אגוזים ו Medjool תאריכים במעבד מזון ודופק עד אגוזים הם פירור למחצה כמו מרקם.
מרכיבים שתצטרך
תאריכי Medjoolתאריכי Medjool
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים את שמן הקוקוס, צוף הקוקוס, תמצית הוניל ומלח הים לתערובת האגוזים ומעבדים עד שהתערובת דומה באופן מלא לקרום
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
שמן קוקוסשמן קוקוס
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
4
מניחים את קרום האגוזים המוגמר לתוך המחבת בצורת האביב לחיצה לאורך החלק התחתון, וגם סביב הצדדים של המחבת המעגלית.משרים את הקשיו במשך 4-6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מקום קשיו ספוג, שמן קוקוס, ומיץ לימון בבלנדר להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוסשמן קוקוס
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
קשיוקשיו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים נקטר קוקוס ותמצית וניל ומתמזגים עם תערובת עד מופצים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
נקטרנקטר
7
יוצקים תערובת על שכבת בסיס הקרום, ומניחים במקפיא עד שהעוגה קובעת מספיק לרוטב תות להיות שפכו על גבי. (בדרך כלל לוקח בין 30-45 דקות)
מרכיבים שתצטרך
רוטב תותרוטב תות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
8
מניחים את התותים וצוף קוקוס בבלנדר ומתמזגים עד ליצירת עקביות רוטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
יוצקים חצי מהתערובת על גבי שכבת עוגת הגבינה, ומניחים את המוצר הסופי במקפיא למשך 4 שעות. לאחר 4 שעות למקם את העוגה במקרר.
10
מניחים את שאר רוטב תות במיכל ומניחים במקרר.אפשר עוגת גבינה מדי לשבת בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות. בזהירות, להסיר את הצדדים של טבעת טופס האביב לחתוך את כמות הפרוסות הרצוי.על צלחת להוסיף את הכמות הרצויה של גלידה עם עוגת הגבינה שלך, ולטפטף את שאר רוטב תות על גבי. הקפד למקם את עוגת הגבינה בחזרה במקרר כאשר תסיים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב תותרוטב תות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב