עוגת גבינה טרופית
עוגת גבינה טרופית דורשת בסביבה 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו תמצית קוקוס, סוכר, מנגו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: עוגת גבינה טרופית, עוגת גבינה טרופית, ו PHILADELPHIAÂ הטרופי עוגת גבינה.
הוראות
מקום הראשון 3 מרכיבים בקערה; להכות במהירות בינונית של מיקסר עד חלקה.
מוסיפים פירורים; מערבבים היטב. הקש תערובת לתחתית 1 1/2 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 9 אינץ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 12 דקות; בואו להתקרר על מתלה תיל.
מניחים גבינות במעבד מזון; תהליך 2 דקות או עד חלקה, גירוד הצדדים של קערת המעבד פעם אחת.
הוסף שמנת חמוצה ו-5 המרכיבים הבאים (שמנת חמוצה דרך ביצים); תהליך 20 שניות, גירוד הצדדים של קערת המעבד פעם אחת.
יוצקים תערובת גבינה למחבת מוכנה; אופים ב 300 במשך 1 1/2 שעות או עד כמעט להגדיר. כבה את התנור, ותן לעוגת גבינה לעמוד 1 שעה בתנור עם דלת סגורה.
הסר עוגת גבינה מהתנור; כיסוי וצינה 1 שעה.
שלב מיץ להתרכז 1/2 כוס מים בסיר קטן.
מפזרים ג ' לטין על תערובת להתרכז; בואו לעמוד 1 דקה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב עד מתמוסס ג ' לטין.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח; מערבבים תערובת ג ' לטין 10 דקות או עד מקורר לטמפרטורת החדר.
יוצקים תערובת ג ' לטין על עוגת גבינה, מתפשטים באופן שווה. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה.