עוגת גבינה לחג המולד
עוגת גבינה לחג המולד דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 483 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, עוגיות ליידיפינגר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חג המולד. . וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת השוקולד של חג המולד עם ציפוי גבינת שמנת # 25stoXmas, עוגת פירות חג המולד ללא ביצים, איך להכין עוגת פירות חג המולד, ו עוגת חיטה ללא ביצים טוטי פרוטי-עוגת חיטה מלאה טבעונית - עוגת חג המולד s.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו הצדדים של אחד 10 אינץ ' מחבת springform עם אצבעות ליידי ואז בשורה התחתונה עם אצבעות גברת (חיתוך אצבעות ליידי, במידת הצורך).
שמנת גבינת שמנת וסוכר יחד.
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, מכות אחרי כל תוספת. מערבבים את התמציות ומקפלים את השמנת החמוצה.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה. מכסים צמרות של אצבעות גברת בנייר כסף.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 50 עד 60 דקות, עד כמעט להגדיר באמצע.
הסר עוגה מהתנור ולתת לעמוד 1/2 שעה, ולאחר מכן להסיר צדדים של מחבת.
מניחים במקרר לפחות 24 שעות. לפני ההגשה למעלה עם מילוי עוגה משומר.