עוגת גבינה ליים ללא אפייה
מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.97 דולר למנה. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם שמנת, ג'לטין, נבט חיטה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 4 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה די גרוע. נסו מקדמיה מפתח ליים פאי, 3 1/2 אינץ מיניאטורות מפתח סיד פשטידות, ו אין עוגת גבינה ליים מפתח לאפות בצנצנת (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 10-אינץ עמוק עוגת צלחת או עוגת מחבת
מפזרים את נבט החיטה ותחליף הסוכר 1 כף על תחתית צלחת הפאי ליצירת קרום" פו".
בקערת מערבל חשמלי מקציפים את גבינת השמנת המרוככת, השמנת החמוצה, גבינת הריקוטה, מיץ הליים, 2 כוסות תחליף סוכר, תמצית וניל, 1/4 כוס מים חמים וגרידת 1 ליים במהירות בינונית עד לאיחוד טוב.
בעזרת מזלג לערבב, ביסודיות להמיס את המעטפות 3 של ג ' לטין ב 3/4 כוס מים רותחים. אל תתנו להתקרר ולעבור לשלב הבא מיד. (חשוב שהמים יהיו רותחים ושתערבבו את אבקת הג ' לטין במהירות כך שהיא תתמוסס לחלוטין. אם לא, יהיו לך גושים מסוג דוב גומי.) כשהמיקסר גבוה ועובד מהר מאוד כדי שהג 'לטין לא יתייצב, מערבבים היטב את הג' לטין המומס החם לתערובת עוגת גבינה. שופכים מיד את התערובת לתבנית הפאי המוכנה ומפזרים את גרידת הסיד האחר. מצננים במקרר כ -3 עד 4 שעות או עד ליציבות.