עוגת גבינה מערבולת שוקולד
עוגת גבינה מערבולת שוקולד היא ללא גלוטן קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 284 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו ג'לי בלי עוגת גבינה אמיתית, סוכר, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו-21 דקות. נסו עוגת גבינה מערבולת שוקולד, עוגת גבינה מערבולת שוקולד, ו עוגת גבינה מערבולת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים, סוכר ומרגרינה עם מזלג בצלחת פאי 9 אינץ ' עד מעורבב היטב. לחץ בחוזקה על הצד של צלחת עוגה עם אצבעות או כף גדולה כדי לעצב את הקצה, ולאחר מכן לחץ פירורים הנותרים בחוזקה על החלק התחתון של צלחת עוגה עם כוס מדידה יבשה.
שוקולד במיקרוגל ו-2 כפות. של חלב בקערה למיקרוגל על 1-1/2 דקות גבוהות או עד שוקולד נמס כמעט. מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין.
לנצח את הנותרים חלב קר ומילוי
מערבבים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה רק עד מעורבב. הכה במהירות בינונית 3 דקות. (מילוי יהיה עבה.) כפית 2 כוסות של המילוי לתוך הקרום. מערבבים תערובת שוקולד לתוך מילוי שנותר; כפית על עוגת גבינה.
חותכים דרך הבלילה עם סכין כמה פעמים עבור אפקט שיש. מקררים לפחות 1 שעה. חנות שאריות עוגת גבינה במקרר.