מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 285 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך מיץ תפוחים להתרכז, חמאה, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. מתכונים דומים: אפיפיות דלעת סיידר לילה W / חמאת פקאן קלויה, סירופ סיידר + תפוחים מתובלים, עוגת גבינה ידועה לשמצה של אבי או עוגת גבינה תפוחים קינמון, ו סיידר מתובל חם לשניים.
הוראות
1
תנור חום עד 177°. בקערה בינונית, לשלב פירורי עוגיות, פירורי קרקר גרהם וסוכר 1/4 כוס; לערבב היטב. מערבבים בחמאה. שמור 2 כפות תערובת פירור לקישוט. לחץ על הנותרים פירור תערובת בתחתית ו 2 אינץ ' למעלה הצדדים של ungreased 9 אינץ springform פאן.
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה במהירות בינונית עד שמנת. לנצח ב 3/4 כוס סוכר קורנפלור עד חלקה. להפחית את המהירות לנמוך; לנצח ביצים אחד בכל פעם, מכות רק עד בשילוב וגירוד למטה הצדדים של קערה לאחר כל תוספת. מקציפים בתערובת תפוחים פושרת.
הסר עוגת גבינה מהתנור. מורחים בעדינות ציפוי שמנת חמוצה על עוגת גבינה. חזור לתנור; אופים 5 דקות נוספות. המרכז עדיין יזוז מעט כאשר מחבת הוא טפח. כבה את התנור; תן לעוגת גבינה לעמוד בתנור עם דלת פתוחה מעט במשך 10 דקות.