עוגת גבינה מתובלת עם סיידר
מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 285 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך מיץ תפוחים להתרכז, חמאה, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. מתכונים דומים: אפיפיות דלעת סיידר לילה W / חמאת פקאן קלויה, סירופ סיידר + תפוחים מתובלים, עוגת גבינה ידועה לשמצה של אבי או עוגת גבינה תפוחים קינמון, ו סיידר מתובל חם לשניים.
הוראות
תנור חום עד 177°. בקערה בינונית, לשלב פירורי עוגיות, פירורי קרקר גרהם וסוכר 1/4 כוס; לערבב היטב. מערבבים בחמאה. שמור 2 כפות תערובת פירור לקישוט. לחץ על הנותרים פירור תערובת בתחתית ו 2 אינץ ' למעלה הצדדים של ungreased 9 אינץ springform פאן.
אופים ב 177°. במשך 10 דקות. מגניב 10 דקות. לעטוף מחוץ למחבת, תחתית וצדדים, עם רדיד כבד חובה.
בינתיים, בסיר קטן, להביא מיץ תפוחים להתרכז תבלינים להרתיח על חום בינוני גבוה. מרתיחים 10 דקות.
מניחים תפוחים יבשים בקערה בינונית. מסננים תערובת מיץ תפוחים על תפוחים; להשליך תבלינים. מגניב 15 דקות או עד פושר, ערבוב מדי פעם.
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה במהירות בינונית עד שמנת. לנצח ב 3/4 כוס סוכר קורנפלור עד חלקה. להפחית את המהירות לנמוך; לנצח ביצים אחד בכל פעם, מכות רק עד בשילוב וגירוד למטה הצדדים של קערה לאחר כל תוספת. מקציפים בתערובת תפוחים פושרת.
אופים ב 350 ° F. במשך 50 עד 55 דקות או עד הצדדים של עוגת גבינה נקבעים נפוח, העליון הוא חום זהוב והמרכז עדיין זז מעט כאשר מחבת הוא טפח.
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב מרכיבים ציפוי; להתמזג היטב.
הסר עוגת גבינה מהתנור. מורחים בעדינות ציפוי שמנת חמוצה על עוגת גבינה. חזור לתנור; אופים 5 דקות נוספות. המרכז עדיין יזוז מעט כאשר מחבת הוא טפח. כבה את התנור; תן לעוגת גבינה לעמוד בתנור עם דלת פתוחה מעט במשך 10 דקות.
הסר עוגת גבינה מהתנור. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 1 שעה.
מפזרים שמורות 2 כפות של תערובת פירור מעל עוגת גבינה. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 3 שעות או לילה לפני ההגשה.
כדי לשרת, להסיר צדדים של מחבת.