עוגת חמוציות הפוכה
עוגת חמוציות הפוכה היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו חלב, סוכר, חמוציות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת חמוציות הפוכה, עוגת חמוציות הפוכה, ו עוגת חמוציות הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את הסוכר החום חמוציות יחד בקערה ומערבבים עם הידיים שלך עד הסוכר החום מופץ באופן שווה (זה לא באמת מקל על חמוציות; זה בסדר). הגדר לצד.
מחממים התנור ל 350 ° F. במחבת 9 אינץ ' מרובע שלך, להמיס 1/4 כוס חמאה בעוד התנור מתחמם (זה צריך לקחת רק דקה או שתיים).
הסר את המחבת מהתנור והטה את המחבת כך שהחמאה מופצת באופן שווה על פני המחבת.
מניחים את תערובת החמוציות והחום-סוכר על גבי החמאה המומסת, תוך שימוש בכפית כדי להפיץ אותה לשכבה זוגית. אתה רוצה מספיק חמוציות כדי לכסות את רוב המחבת; אתה לא יכול להשתמש בכולם תלוי כמה גדול פירות יער הם. הגדר בצד בעוד התנור ממשיך להתחמם; להכין את הבלילה העוגה שלך.
לנפות יחד את הקמח ואבקת אפייה בקערה בינונית. הישאר בצד.
באמצעות מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך.
מוסיפים את הביצה ומערבבים עד incorporated.
מוסיפים את תערובת הקמח והחלב לחלופין, מתחילים ומסתיימים בחלב. עצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה עם כל תוספת.
מערבבים עד חלקה, על 3 דקות במהירות בינונית.
כפית את הבלילה על חמוציות במחבת שלך, וודא כי הוא התפשט באופן שווה.
אופים במשך 50-55 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
לאחר היציאה מהתנור, מיד למקם צלחת הגשה חסינת חום מתחת למחבת; להפוך את הצלחת ואת פאן מעל במהירות. השאר את המחבת על העוגה במשך כמה דקות, כך תערובת סוכר חום חמוציות יכול לטפטף על העוגה.
הסר את המחבת, ומגיש חם, מצב la אם תרצה.