עוגת גבינה עם אוכמניות, לימון ו Gingersnap פודינג
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 543 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. אם יש לכם מיץ לימון, חלמונים, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 13 שעות. מתכונים דומים: עוגת גבינה לימון עם קרום Gingersnap, עוגת גבינה לימון עם קרום Gingersnap, ו עוגת גבינה עם לימון כחוש ועוגת ג'ינג'ר..
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול כבד על אש בינונית.
הסר מהחום; להקציף בסוכר, מיץ לימון, קליפת לימון, שמנת, קמצוץ של מלח.
מוסיפים ביצים וחלמון ביצה; מקציפים כדי להתמזג. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד עבה מספיק לתערובת להשאיר את הנתיב על גב כף כאשר האצבע נמשכת על פני, ערבוב כל הזמן, 6 עד 7 דקות (לא להרתיח). מסננים לתוך קערה בינונית. מכסים בניילון נצמד, לוחצים ישירות על גבי קליפת לימון. צ ' יל לפחות 8 שעות או לילה.
לזרוק את כל החומרים בקערה בינונית מעיל, קל מוחץ כמה פירות יער כדי לשחרר מיצים. מכסים ומקררים עד שהסוכר מתמוסס ומיצים נוצרים, בערך 3 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.
מניחים עוגיות בשקית ניילון גדולה הניתן לאגירה. למחוץ עוגיות עם פטיש או מערוך עד החתיכות הגדולות הן על 1/2 אינץ'. באמצעות מיקסר חשמלי, קרם beat, mascarpone, קמצוץ של מלח בקערה גדולה רק עד פסגות טופס. מסדרים שש כוסות פרפה במשקל 8 אונקיות או כוסות קומפוט על משטח העבודה. כפית 4 עד 5 פירות יער וכמה מיצים בקערה לתוך כל כוס. מכסים ומקררים הנותרים פירות יער בקערה להגשה. כף 1/4 כוס מסקרפונה קצפת על פירות יער בכל כוס, מתפשט בשכבה אפילו.
הוסף נדיב 1 כף גבינת עובש, מתפשט לקצוות.
מפזרים 1 כף ג ' ינג ' ים מרוסקים מעל. חזור על שכבות 1 יותר זמן עם mascarpone קצפת, לימון curd, ו gingersnaps כתוש. למעלה עם נשאר שמנת. כיסוי; קינוחים צמרמורת לפחות 1 שעה ועד 3 שעות.
לחשוף קינוחים. כף הנותרים ברי תערובת מעל ומגישים.