קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם דלעת

עוגת גבינה עם דלעת
עוגת גבינה עם דלעת דורשת 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מחית דלעת, ביצים בתוספת חלמונים ביצה, תבלין פשטידת דלעת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, דלעת שוקולד צ'יפס עוגיות דלעת ותבלינים עוגת גבינה בראוניז, ו עוגת דלעת עוגת גבינה פרנץ ' טוסט רול עם דלעת ספייס טבילה רוטב # SundaySupper (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרום: מחממים תנור ל 177°. Butter מחבת 8 אינץ ' springform. מכסים מחוץ למחבת עם 2 שכבות של נייר. מערבבים יחד את כל מרכיבי הקרום. לחץ לתוך החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
2
אופים במשך 10 דקות.
3
בואו להתקרר על מדף.
4
הפוך מילוי: עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח גבינת שמנת ואת שניהם סוכרים עד אור. מקציפים ביצים וחלמונים, 1 בכל פעם. מקציפים בדלעת, שמנת חמוצה ווניל. להפחית את המהירות לנמוך; לנצח בקמח ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
6
מניחים עוגת גבינה במחבת צלייה גדולה; למלא מחבת עם 2 סנטימטרים של מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
7
אופים עד העוגה מוגדר סביב הקצוות אבל עדיין מעט jiggly כאשר מזועזע קלות (עוגת גבינה תהיה חברה כפי שהוא מתקרר), 55 עד 65 דקות.
8
להעביר מתלה תיל ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה לפחות 10 שעות או עד 2 ימים.