קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם ליקר אגוזי לוז

עוגת גבינה עם ליקר אגוזי לוז
מנה אחת מכילה 786 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו57 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך חמאה, שמנת, ליקר אגוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-45 דקות. נסו שוקו חם עם ליקר אגוזים, ליקר אגוזים תוצרת בית-ללא סוכר, ו ליקר לימונצ'לו בתוספת ריבועי עוגת גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הקרום: מחממים את התנור ל 325 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מערבבים את פירורי העוגיות וחמאה מומסת. מערבבים היטב לשלב. לחץ על התערובת לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקותחבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4
אופים במשך 12 עד 15 דקות. אפשר להתקרר מעט, ולאחר מכן חמאה הצדדים של מחבת springform לתערובת עוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
למילוי: במערבל לעמוד, להכות את גבינת שמנת. לגרד את הצדדים של הקערה כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים את הסוכר ומכים אותו עוד קצת; מגרד את הצדדים פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
7
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב בין כל תוספת, עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
8
מערבבים את השמנת החמוצה על מהירות איטית בעת שפיכת ליקר אגוזי לוז לתוך הקערה בזרם איטי.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזיםליקר אגוזים
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
לעטוף את החלק התחתון של המחבת springform עם רדיד אלומיניום. לגרד את המילוי על קרום השוקולד במחבת. לעטוף את החלק החיצוני של המחבת ב 3 שכבות של רדיד אלומיניום חובה כבדה ולשים במחבת גדולה יותר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
הוסף מספיק מים חמים למחבת החיצונית כדי לבוא באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
אופים במשך 1 שעה. עוגת הגבינה צריכה להיות מוגדרת בקצוות אבל עדיין קצת jiggly באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
אפשר להגדיר לילה. הפעל סכין דק סביב הקצה ולפתוח את מחבת springform. מקשטים את החלק העליון של עוגת הגבינה עם טפטוף שוקולד ואגוזי לוז טבולים בשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך