עוגת גבינה עם פירות יער בקרום שוקולד
והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. גשו לסופר וקנו קליפת תפוז, חמאה, שמנת ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-5 דקות. נסו מאוורר עוגת גבינה ברי טריפל עם זיגוג שמנת חמוצה, קומפוט ברי מעורב, קצפת טרי, קרום קרקר גרהם, עוגת גבינה ופירות יער על קרום קרקר גרהם, ו עוגת גבינה פטל עם קרום שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה. לחץ על החלק התחתון מעט למעלה בצד של מחבת springform ungreased, 9x3 אינץ', כדי לאטום את החלק התחתון.
מקום גבינת שמנת, 2/3 כוס סוכר, 1/2 כוס שמנת חמוצה ואת קליפת התפוז במעבד מזון. לכסות ולעבד עד חלקה.
להוסיף ביצים. לכסות ולעבד עד מעורבב היטב.
אופים על 1 שעה 20 דקות או עד שהמרכז מוגדר. מגניב על מתלה תיל 15 דקות. הפעל מרית מתכת לאורך הצד של עוגת הגבינה כדי לשחרר; להסיר את הצד של המחבת. קירור חשף 3 שעות; לכסות ולהמשיך בקירור לפחות 4 שעות.
מערבבים 1/2 כוס שמנת חמוצה ו 2 כפות סוכר; מורחים על גבי עוגת גבינה. למעלה עם פירות יער.