עוגת גבינה עם פרלינים וקרם
הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לכם סירופ קרמל, ביצה, קרום קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פרלינים וקרם פאדג', גלידת רוזמרין עם פרלינים אגוז אורן, ו Crockpot Pralines 'N' קרם 'N' שיבולת שועל חלבון.
הוראות
מקציפים הראשון 3 מרכיבים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב.
הוסף חלבונים, 1 בכל פעם, מכות רק עד מעורבב.
להוסיף ביצה, מכות רק עד מעורבב. מערבבים ב 1/2 כוס שקדים-טופי חתיכות.
יוצקים לתוך קרום קרקר גרהם.
אופים ב 325 במשך 25 דקות או עד הקצוות של עוגת גבינה נקבעים והמרכז כמעט מוגדר. כבה את התנור; תן לעוגת גבינה לעמוד בתנור 10 דקות.
הסר מהתנור, להתקרר לחלוטין על מתלה תיל. כיסוי וצינה לפחות 3 שעות.
מגישים כל פרוסה עם 1 כף ציפוי מוקצף, 1 כפית סירופ קרמל, ו 1 כפית שקד-טופי חתיכות.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו
"הית' ביטס או 'בריקל אלמונד טופי ביט".