קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם פרלינים וקרם

עוגת גבינה עם פרלינים וקרם
הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לכם סירופ קרמל, ביצה, קרום קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פרלינים וקרם פאדג', גלידת רוזמרין עם פרלינים אגוז אורן, ו Crockpot Pralines 'N' קרם 'N' שיבולת שועל חלבון.

הוראות

1
מקציפים הראשון 3 מרכיבים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב.
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
2
הוסף חלבונים, 1 בכל פעם, מכות רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
3
להוסיף ביצה, מכות רק עד מעורבב. מערבבים ב 1/2 כוס שקדים-טופי חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות טופיחתיכות טופי
שקדיםשקדים
ביצהביצה
4
יוצקים לתוך קרום קרקר גרהם.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
5
אופים ב 325 במשך 25 דקות או עד הקצוות של עוגת גבינה נקבעים והמרכז כמעט מוגדר. כבה את התנור; תן לעוגת גבינה לעמוד בתנור 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר מהתנור, להתקרר לחלוטין על מתלה תיל. כיסוי וצינה לפחות 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
7
מגישים כל פרוסה עם 1 כף ציפוי מוקצף, 1 כפית סירופ קרמל, ו 1 כפית שקד-טופי חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
רוטב קרמלרוטב קרמל
חתיכות טופיחתיכות טופי
שקדיםשקדים
8
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו
9
"הית' ביטס או 'בריקל אלמונד טופי ביט".
מרכיבים שתצטרך
חתיכות טופיחתיכות טופי
שקדיםשקדים