עוגת גבינה עם קרם קוקוס
מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 92 קלוריות. מתאים ל-40 מנות. אם יש לכם חמאה, גבינת שמנת פילדלפיה, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-40 דקות. נסו ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, עוגות קרם קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת קוקוס קלוי, ו כבוד: עוגת קוקוס עם קרם קוקוס מילוי וקרם חמאה גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
שלב פירורי וופל, חמאה וקוקוס 1/4 כוס; לחץ על תחתית צלחת פאי 9 אינץ'.
גבינת שמנת במיקרוגל בקערה ניתנת למיקרוגל ב-10 שניות או רק עד לריכוך; מערבבים עד שמנת. מקציפים תערובות פודינג 2 כוסות חלב בקערה גדולה עם להקציף 2 דקות.
מוסיפים חצי גבינת שמנת; מערבבים היטב. מערבבים 3/4 כוס קוקוס הנותרים 1 כוס שוט מגניב.
מוסיפים סוכר וחלב שנותר לגבינת השמנת הנותרת; מערבבים היטב. מערבבים בשוט מגניב הנותר; להפיץ על עוגה. להכניס למקרר 3 שעות. בינתיים, טוסט שנותר קוקוס.
מפזרים קוקוס קלוי על עוגה רק לפני ההגשה.