קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם שוקולד

עוגת גבינה עם שוקולד
לכי לחנות ותקני קרם, שוקולד חצי-מתוק, קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו עוגת גבינה מסקרפונה עם קרמל מלוח וציפוי שוקולד, עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, ו עוגת גבינה עם כמהין שוקולד (מוות על ידי שוקולד!) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
2
כדי להפוך את הבסיס, לעבד את הקרקרים גרהם לעשות פירורים מחוספסים ולאחר מכן להוסיף את החמאה וקקאו. לעבד שוב עד שהוא עושה לח, clumping פירורים ולאחר מכן להטות אותם למחבת. לחץ על הפירורים לתוך החלק התחתון של המחבת כדי להפוך בסיס אפילו ולשים לתוך המקפיא בזמן שאתה עושה את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים, כגון Butterfinger, קצוצים גסחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים, כגון Butterfinger, קצוצים גס
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
3
תרתיח מים בקומקום.
4
ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בדוד כפול, ומניחים בצד להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
5
מקציפים את גבינת שמנת כדי לרכך אותו, ולאחר מכן להוסיף את הסוכר ואת כוח פודינג, להכות שוב לשלב. הכה בכל הביצים ולאחר מכן החלמונים, והשמנת החמוצה. לבסוף מוסיפים את הקקאו מומס במים חמים ושוקולד נמס ומערבבים לבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
זנים של פטריותזנים של פטריות
6
קח את בדיל springform מתוך המקפיא בשורה את החלק החיצוני של הפח עם שכבה טובה של ניילון נצמד, ולאחר מכן שכבה נוספת של רדיד חזק על זה. זה יגן עליו ממרחץ המים.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
לשבת בדיל springform במחבת קלייה ויוצקים במילוי עוגת הגבינה. ממלאים את המחבת צלייה רק עם מים מבושלים לבוא על חצי דרך את פח העוגה ואופים בתנור במשך 45 דקות עד 1 שעה. החלק העליון של עוגת הגבינה צריך להיות מוגדר, אבל מתחת צריך עדיין יש לנענע אליו.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה מילויעוגת גבינה מילוי
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
למסיבותלמסיבות
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
8
מקלפים את נייר הכסף ונצמדים גלישת הסרט ולהושיב את עוגת הגבינה בדיל שלה על מתלה להתקרר. שים במקרר ברגע שהוא כבר לא חם, ולהשאיר להגדיר, מכוסה פלסטיק בן לילה.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
תן לו לאבד את הצינה שלו לפני unpringing עוגת הגבינה כדי לשרת.
10
כדי להפוך את רוטב השוקולד: בעדינות להמס את השוקולד הקצוץ, שמנת וסירופ. כאשר השוקולד כמעט נמס, תוריד את החום וקציף אותו לרוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
תן לזה להתקרר קצת, ושופך אותו על עוגת הגבינה שוקולד על צלחת ההגשה שלה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב

מרכיבים

85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר, קצוץ דקשוקולד מריר, קצוץ דק1מקלות1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל1(יכול להיות או להרחיק)קקאו, מומס ב 1 כף מים חמיםקקאו, מומס ב 1 כף מים חמים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קקאוקקאו5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אבקת פודינגאבקת פודינג11 קילו קישואים,סירופ תירס כההסירופ תירס כהה3largesחלמוניםחלמונים3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר או חצי-מתוק, קצוץ קטןשוקולד מריר או חצי-מתוק, קצוץ קטן1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר superfineסוכר superfine