עוגת גבינה עם שוקולד לבן וריקוטה
עוגת גבינה עם שוקולד לבן וריקוטה היא קינוח המגיש 8. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 588 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 282 אוהדים. אם יש לכם ג'לטין, שמן חמניות, ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. נסו עוגת גבינה עם ריקוטה שוקולד, עוגת גבינה עם ריקוטה שוקולד, ו חטיפי עוגת גבינה עם שוקולד ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ממיסים את החמאה במחבת או במיקרוגל. מאוד דק לרסק את הביסקוויטים יחד, מערבבים עם החמאה, ולאחר מכן לחץ בחוזקה לתוך הבסיס של 20 ס " מ עגול loosebottomed עוגת פח.
אופים במשך 6 דקות. מגניב, ואז לנגב סביב החלק הפנימי של הפח עם קצת שמן על נייר מטבח.
משרים את הג ' לטין במים בזמן שאתה עושה את המילוי. הפוך את השוקולד לקערה על פני מחבת של מים רותחים, ולאחר מכן להוסיף את החלב. חום בעדינות עד נמס, ואז מערבבים יחד. לסחוט את הג ' לטין יבש, להוסיף לתערובת השוקולד ומערבבים להתמוסס.
מקציפים את הריקוטה, שמנת, סוכר וחלמונים יחד. בקערה נפרדת, לטאטא את החלבונים ביצה.
מערבבים את השוקולד ואת תערובות ריקוטה יחד, ולאחר מכן לקפל בעדינות את החלבונים ביצה. בזהירות לשפוך על בסיס ביסקוויט מקורר. מכסים את הפח בסרט נצמד, ואז להירגע עד המשרד, רצוי בין לילה.
כדי לקשט, בנדיבות רבה העליון עוגת הגבינה עם תלתלים שוקולד לבן, ולאחר מכן להסיר מן הפח, לפזר עם זרעי רימון ואבק בכל רחבי עם סוכר הדובדבן, אם אתה רוצה.