עוגת גבינה עם שוקולד לבן ממולאת בעוגת קי ליים
מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 71 אוהדים. אם יש לך תמצית vanillan, ביצים, תערובת עוגת ליים מפתח החדשה של פילסברי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גבינה ממולאת עוגת שוקולד, שוקולד לבן ועוגת קי ליים, ו התשוקה שלי לאפייה ועוגת שוקולד מלאה בשקדים ושמחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F. תרסיס מחבת בגודל רגיל עם תרסיס אפייה.הכן מילוי. ממיסים את הצ ' יפס הלבן בחלק העליון של דוד כפול או בקערה בטוחה במיקרוגל באמצעות 50% כוח ערבוב כל 30 שניות. בינתיים, בקערת ערבוב בגודל בינוני, לנצח את גבינת שמנת, סוכר ווניל עם מיקסר חשמלי עד חלקה. מקציפים את הצ ' יפס הלבן המומס. הגדר aside.In קערת ערבוב גדולה, לשלב את החומרים תערובת העוגה. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח במשך 2 דקות על גבוה עד חלקה.
יוצקים על 1/2 של הבלילה לתוך מחבת Bundt. כפית את תערובת השוקולד הלבן בטבעת במרכז הבלילה העוגה, להיזהר לא לתת לו לגעת בצדדים.
מורחים בלילת העוגה שנותרה מעל הבלילה הלבנה.
אופים עוגה במשך 45 עד 55 דקות או עד בודק מוכנס יוצא נקי.
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז בזהירות להפוך מחבת.
בואו להתקרר לחלוטין.כפית הדובדבן סיד לתוך שקית רוכסן חובה כבדה. תחתוך את קצה השקית וסחוט את הציפוי על כל העוגה.עושה 24 מנות