עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל
מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, תמצית vanillan, פטל משמרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל, עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל, ו עוגת גבינה עם שוקולד לבן ופטל.
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F. לרסס 9 אינץ ' עגול מחבת springform עם בישול spray.In קערת ערבוב או במעבד המזון, לשלב את פירורי העוגיות, סוכר וחמאה. לחץ על החלק התחתון של המחבת. הגדר את המחבת על גיליון גדול של רדיד ולהביא לסכל למעלה מעט על הצדדים. חזור עם גיליון אחר של נייר כדי להפוך את המחבת הוכחה לדליפה. אתה תכניס את זה. water.In קערה גדולה, לנצח גבינת שמנת וסוכר עד חלקה. מקציפים את השמנת החמוצה. באמצעות המהירות הנמוכה ביותר של מיקסר, בהדרגה להוסיף ביצים רק עד בשילוב. מערבבים בקמח ווניל, ואז מקפלים את השבבים.
יוצקים את הבלילה על הקרום.זרוק כפיות של ריבת פטל על החלק העליון ולהפעיל סכין דרך לעשות מערבולות. I
מניחים במחבת קלייה גדולה ומוסיפים מים חמים למחבת הקלייה כך שהוא מגיע עד 1 אינץ ' את הצדדים של מחבת springform.
אופים ב 325° במשך 80-85 דקות או עד המרכז מוגדר רק. מגניב על מתלה תיל במשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מכסים ומקררים בין לילה.
הסר צדדים של מחבת ומקשטים עם קצפת.