עוגת גבינה עם שוקולד לייט קפואה
עוגת גבינה עם שוקולד לייט קפואה דורשת 8 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, תמצית ונילן, סירופ לייט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת גבינה עם שוקולד מריר קפואה, עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, ו עוגת גבינה קלה ועסיסית.
הוראות
סירופ חום וחצי וחצי במיכל מיקרוגל בטוח במשך 1 דקה. מערבבים בשוקולד צ ' יפס וחום במשך 30 שניות; מערבבים עד חלקה מעורבב היטב.
יוצקים תערובת לתוך בלנדר או מעבד מזון; מוסיפים קקאו, סוכרלוז, סוכר, גבינת שמנת ווניל.
להתמזג על מהירות בינונית בבלנדר עד חלקה מאוד.
מוסיפים ציפוי מוקצף ומערבבים עד מעורבב באופן אחיד.
יוצקים לתוך הקרום. לכסות ולהקפיא לפחות 6 שעות.
הסר מהמקפיא ולהפשיר במשך 15 עד 30 דקות לפני ההגשה.
מקשטים עם תוספת קצפת וקקאו, אם תרצה בכך.