עוגת גבינה צב שוקולד I
עוגת גבינה צב שוקולד אני יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכוני הקינוח שלך. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.18 $ למנה. מנה אחת מכילה 789 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -48 גרם שומן . מתכון זה אהוב על 208 אוכלי אוכל וטבחים. מתכון זה מבית Allrecipes דורש קרמלים עטופים בנפרד, אגוזי פקאן, תמצית וניל וחלב אידוי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו-30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 40% , שהוא מוצק. עוגת גבינה צב שוקולד , עוגת גבינה צב שוקולד ועוגת גבינה צב שוקולד דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). בקערה גדולה מערבבים יחד את פירורי העוגיות והחמאה המומסת. מהדקים לתחתית תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ'.
בסיר כבד על אש נמוכה ממיסים את הקרמלים עם החלב המאוד.
מחממים ומערבבים לעתים קרובות עד לקבלת מרקם חלק.
יוצקים רוטב קרמל לקרום, ומעליהם אגוזי פקאן.
בקערה גדולה מערבבים גבינת שמנת, סוכר ווניל; מקציפים היטב עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, ומערבבים היטב לאחר כל הוספה. ממיסים את השוקולד ומערבבים לתערובת גבינת שמנת.
יוצקים בלילת שוקולד על אגוזי הפקאן.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 50 דקות, או עד שהמילוי מתייצב. שחררו את העוגה משולי התבנית, אך אל תסירו את השפה עד להתקרר כדי למנוע מהחלק העליון להיסדק. מצננים במקרר למשך 4 שעות, או לילה.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, שדי פסיון אם ), מרכיב, Lambrusco, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, יין פורט, ליקר רימונים או מיץ חמוציות, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, יין אדום נוצץ, Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, יבול מאוחר, Sauternes
שמנת שרי, משקה אלכוהולי ויין לבן הם הבחירות המובילות שלי לעוגת גבינה צבים. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.