מרק שעורה פטריות בקר מוקרם בבישול איטי
זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך פלפל טחון, פטריות שיטאקה, זרעי סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-25 דקות. נסו בשר ירקות בריא ומרק שעורה פטריות לבישול האיטי, תבשיל בשר בקר איטי ומרק שעורה, ו מרק שעורה בקר (מבשל איטי) (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ומערבבים בשר טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד, 7 עד 10 דקות.
מסננים שומן עודף, ומעבירים בשר לבישול איטי.
מקום פטריות שיטאקה למעבד מזון ודופק מספר פעמים כדי לחתוך את הפטריות לחתיכות קטנות.
מערבבים פטריות שיטאקה, מרק בשר בקר, שעורה, בצל מתוק, שום, פלפל שחור, מלח, זרעי סלרי ופטרוזיליה עם בשר טחון בבישול האיטי.
מערבבים שמנת כבדה ושעועית ירוקה לתוך המרק ומבשלים 1 שעה יותר.