קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 25 דק.
מנות14
ציון בריאות7
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק שעורה פטריות בקר מוקרם בבישול איטי

מרק שעורה פטריות בקר מוקרם בבישול איטי
זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך פלפל טחון, פטריות שיטאקה, זרעי סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-25 דקות. נסו בשר ירקות בריא ומרק שעורה פטריות לבישול האיטי, תבשיל בשר בקר איטי ומרק שעורה, ו מרק שעורה בקר (מבשל איטי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים ומערבבים בשר טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מסננים שומן עודף, ומעבירים בשר לבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
3
מקום פטריות שיטאקה למעבד מזון ודופק מספר פעמים כדי לחתוך את הפטריות לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
מערבבים פטריות שיטאקה, מרק בשר בקר, שעורה, בצל מתוק, שום, פלפל שחור, מלח, זרעי סלרי ופטרוזיליה עם בשר טחון בבישול האיטי.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
פלפל שחורפלפל שחור
זרעי סלריזרעי סלרי
בשר טחוןבשר טחון
בצל מתוקבצל מתוק
מרק בשרמרק בשר
פטרוזיליהפטרוזיליה
שעורהשעורה
שוםשום
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
5
מבשלים נמוך במשך 5 שעות.
6
מערבבים שמנת כבדה ושעועית ירוקה לתוך המרק ומבשלים 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
שמנת כבדהשמנת כבדה
מרקמרק