קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה קפואה בטעם תות

עוגת גבינה קפואה בטעם תות
עוגת גבינה תות קפוא דורש סביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 640 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 110 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם גלידת תות, עוגת גבינה, פירורי קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר עבור יום האם. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. מתכונים דומים: ברים עוגת גבינה תות קפוא, עוגיות קפוא עוגת גבינה בטעם תות, ו עוגת גבינה קפואה ללא בישול תות פטל.

הוראות

1
הגדר את הגלידה החוצה בטמפרטורת החדר כדי לרכך במשך כ -30 דקות. בינתיים, להשתמש במזלג לערבב יחד את פירורי קרקר גרהם, חמאה, ו 1/4 כוס סוכר בקערה. לחץ על תערובת זו על החלק התחתון והצדדים של מחבת springform 9 אינץ ' עם האצבעות שלך; ואז לחץ בכל רחבי עם החלק התחתון השטוח של זכוכית כדי לקבל את הקרום ממש טוב לחוץ יחד קומפקטי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
כאשר הגלידה התרככה, קרם אותו במיקסר עם מצורף משוט (או ביד בקערה עם כף עץ) עד רך וקטיפתי, אבל לא נמס. לשבור את עוגת הגבינה לחתיכות ולהכות או לקפל אותו לתוך הגלידה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים את התערובת למחבת springform מוכן להחליק את החלק העליון. שים את זה במקפיא להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
4
עכשיו לשלב את התותים, הנותרים 2 כפות סוכר, ואת מיץ לימון בסיר שאינו תגובתי להתחמם על חום בינוני רק עד התותים מתחילים להישבר ולתת את המיץ שלהם, 3 עד 5 דקות. דחוף את זה למקרר כדי להירגע.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
כאשר אתה מוכן לשרת, להסיר את הצדדים של מחבת springform ולשים את עוגת הגבינה הקפואה על צלחת עוגה. כפית את התותים מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה קפואהעוגת גבינה קפואה
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים