קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה קפואה בטעם תות

עוגת גבינה קפואה בטעם תות
עוגת גבינה תות קפוא דורש סביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 640 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 110 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם גלידת תות, עוגת גבינה, פירורי קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר עבור יום האם. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. מתכונים דומים: ברים עוגת גבינה תות קפוא, עוגיות קפוא עוגת גבינה בטעם תות, ו עוגת גבינה קפואה ללא בישול תות פטל.

הוראות

1
הגדר את הגלידה החוצה בטמפרטורת החדר כדי לרכך במשך כ -30 דקות. בינתיים, להשתמש במזלג לערבב יחד את פירורי קרקר גרהם, חמאה, ו 1/4 כוס סוכר בקערה. לחץ על תערובת זו על החלק התחתון והצדדים של מחבת springform 9 אינץ ' עם האצבעות שלך; ואז לחץ בכל רחבי עם החלק התחתון השטוח של זכוכית כדי לקבל את הקרום ממש טוב לחוץ יחד קומפקטי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
כאשר הגלידה התרככה, קרם אותו במיקסר עם מצורף משוט (או ביד בקערה עם כף עץ) עד רך וקטיפתי, אבל לא נמס. לשבור את עוגת הגבינה לחתיכות ולהכות או לקפל אותו לתוך הגלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את התערובת למחבת springform מוכן להחליק את החלק העליון. שים את זה במקפיא להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
4
עכשיו לשלב את התותים, הנותרים 2 כפות סוכר, ואת מיץ לימון בסיר שאינו תגובתי להתחמם על חום בינוני רק עד התותים מתחילים להישבר ולתת את המיץ שלהם, 3 עד 5 דקות. דחוף את זה למקרר כדי להירגע.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
כאשר אתה מוכן לשרת, להסיר את הצדדים של מחבת springform ולשים את עוגת הגבינה הקפואה על צלחת עוגה. כפית את התותים מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה קפואהעוגת גבינה קפואה
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים