עוגת גבינה קרמל שוקולד
עוגת גבינה קרמל שוקולד דורשת בסביבה 8 שעות ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 907 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 66 גרם שומן. 11 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו סוכר, גבינת שמנת, פירורי קרקר גרהם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 35%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: עוגת גבינה מסקרפונה שוקולד לבן עם קרמל מלוח ותוספת שוקולד, עוגת גבינה קרמל שוקולד, ו עוגת גבינה קרמל שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מצפים קלות תבנית קפיצית בגודל 10 אינץ ' בתרסיס בישול נון-סטיק.
שלב את פירורי קרקר הגרהם עם אבקת הקקאו ו -1 כוס סוכר. זורקים עם חמאה מומסת. לחץ לתחתית ו-1 עד 2 אינץ ' במעלה דפנות תבנית הקפיץ המוכנה.
הביאו לרתיחה 2 כוסות סוכר והמים בסיר גדול עם תחתית כבדה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, וממשיכים לבשל בלי לערבב עד שהתערובת הפכה לצבע עמוק וזהוב, 30 עד 45 דקות.
מסירים מהאש, ויוצקים בזהירות את השמנת הכבדה (התערובת תבעבע במרץ). מחזירים את הקרמל לתנור על אש נמוכה ומערבבים עד שהוא נוזלי לחלוטין. מערבבים פנימה את השוקולד עד להמסה ואז מערבבים פנימה את השמנת החמוצה.
מקציפים את גבינת השמנת עד שהיא תפוחה במיקסר חשמלי.
מוסיפים תערובת קרמל, ומערבבים היטב, מגרדים מדי פעם את דפנות הקערה.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, מגרדים את הקערה לאחר כל הוספה.
מוסיפים את הווניל עם הביצה האחרונה.
מערבבים עד להטמעה טובה, ואז יוצקים תערובת לתבנית מוכנה.
מניחים את התבנית באמבט מים חמים כשהמים מגיעים במחצית הדרך במעלה דפנות התבנית הקפיצית.
אופים במרכז התנור שחומם מראש עד שהמרכז קבע, בערך 1 שעה 15 דקות. עוגת הגבינה נעשית כאשר 3 או 4 אינץ ' האמצעיים עדיין מעט מתנדנדים. מצננים לחלוטין לפני ההגשה.