קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

עוגת גבינה ריקוטה עם שקדים

עוגת גבינה ריקוטה עם שקדים
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 403 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", "תמצית שקדים", "ריקוטה" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עולש עם ריקוטה, שקדים, וצימוקים, דובדבנים עם ריקוטה ושקדים קלויים, ו ריקוטה עם תאנים טריות ושקדים מתוקים.

הוראות

1
הפוך את הקרום: למקם מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים את השקדים הן עבור הקרום והן לציפוי (1/4 כוס בתוספת 1/3 כוס) על תבנית אפייה משובצת ואופים עד הזהב, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
בואו מגניב. פורר את הביסקוטי למעבד מזון; מוסיפים 1/4 כוס שקדים קלויים ואת הסוכר המגורען ואת הדופק עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
ביסקוטיביסקוטי
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
מוסיפים את החמאה והדופק לשלב. לחץ על התערובת לתוך החלק התחתון של מחבת springform 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
5
אופים עד סט, על 12 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה ולתת מגניב לחלוטין. להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בינתיים, להפוך את המילוי: לנצח את חלמונים ביצה 1/2 כוס סוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות גבוהה עד חיוור, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
7
מוסיפים את הריקוטה ומכים עד חלקה, על 2 דקות יותר. הכה את amaretto, וניל שקדים תמציות, גרידה כתומה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
ליקר Amarettoליקר Amaretto
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
ונילוניל
שקדיםשקדים
8
שים את החלבונים ואת 2 כפות הנותרים סוכר מגורען בקערה נפרדת והכה עם מערבל במהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס (לא overbeat). באמצעות מרית גומי, לקפל כשליש של החלבונים ביצה מוכה לתערובת ריקוטה, ולאחר מכן לקפל בעדינות את השאר עד רק בשילוב. לגרד את הבלילה לתוך הקרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חלבוניםחלבונים
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
בלנדרבלנדר
קערהקערה
9
אופים עד מעט נפוח וזהב קל על גבי, על 1 שעה, 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
העברה למתלה ולתת מגניב, 20 דקות. הפעל סכין סביב קצה העוגה כדי לשחרר, ואז להסיר את טבעת springform ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
11
מערבבים את הסוכר והקינמון של הממתקים במסננת עדינה ואבק על עוגת הגבינה. פזר את 1/3 כוס הנותרים שקדים קלויים על גבי ואבק שוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קינמוןקינמון
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
12
מגישים בטמפרטורת החדר. צילום: ג ' וני מילר

מרכיבים

142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ביסקוטי שקדיםביסקוטי שקדים1(יכול להיות או להרחיק)1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשקדים פרוסיםשקדים פרוסים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשקדים פרוסים, לציפוישקדים פרוסים, לציפוי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקר amarettoליקר amaretto1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סוכר ממתקיםסוכר ממתקים3largesביצים, בטמפרטורת החדר, מופרדותביצים, בטמפרטורת החדר, מופרדות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלירה ריקוטה טרייה (אודותלירה ריקוטה טרייה (אודות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2(חוֹרֶף)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון1גרידה מגוררת של כתוםגרידה מגוררת של כתום3(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס