עוגת גבינה שוקולד לבן ניו יורק
עוגת גבינה שוקולד לבן ניו יורק דורשת סביב 7 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-60 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, שוקולד צ'יפס, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו עוגת גבינה שוקולד לבן ניו יורק, עוגת גבינה בסגנון ניו יורק שוקולד, ו Japanese-ניו יורק היתוך ירוק תה שוקולד עוגת גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 12 אינץ ' גיליון מרובע של רדיד על מתלה מתחת מתלה תנור מרכז בתנור.
תנור חום עד 325 ° F. בקערה בינונית, לשלב מרכיבים קרום; לערבב היטב. לחץ בתחתית ועל 1 אינץ ' עד הצדדים של ungreased 10 אינץ springform פאן. להכניס למקרר בעת הכנת מילוי.
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר, להכות עד חלקה.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. להוסיף במהירות צ ' יפס מומס, קצפת וניל; לנצח עד חלקה.
אופים ב 163°. במשך 55 עד 65 דקות או עד הקצוות נקבעים; מרכז עוגת הגבינה יהיה רך. כבה את התנור; פתח את דלת התנור לפחות 4 אינץ'.
בואו עוגת גבינה לשבת בתנור במשך 30 דקות או עד המרכז מוגדר.
הסר עוגת גבינה מהתנור. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 1 שעה או עד מקורר לחלוטין. הסר בזהירות צדדים של מחבת. מקררים לפחות 4 שעות או לילה.
בסיר כבד קטן, לשלב שבבי שוקולד, 1 חמאת כף ומים רותחים.
להקציף תערובת שוקולד עד חלקה.
מוסיפים 3/4 כוס סוכר וסירופ תירס; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה על חום בינוני-נמוך, תוך ערבוב כל הזמן. להפחית את החום נמוך; להרתיח 8 דקות מבלי לערבב.
הסר סיר מחום. מערבבים 1/2 כפית וניל ברוטב שוקולד. מגניב 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות. הרוטב יתעבה ככל שיתקרר.
מגישים עוגת גבינה עם רוטב. חנות עוגת גבינה ורוטב במקרר.