קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה תות

עוגת גבינה תות
מנה אחת מכילה 454 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, מים, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-50 דקות. נסו עוגת גבינה תות, עוגת גבינה תות, ו מטבל עוגת גבינה תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע. בנדיבות מעיל את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת springform 9 אינץ ' עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את פירורי וופל חמאה מומסת בקערה בינונית ומערבבים עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים את תערובת הפירורים לתוך המחבת מוכן, באמצעות תחתית כוס מדידה, לחץ באופן שווה לתוך התחתון מעט את הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מערבבים יחד את הסוכר והקמח בקערה בינונית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מניחים את גבינת שמנת בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט להכות על מהירות בינונית עד חלקה, על 1 דקה. עם הפעלת המיקסר, לאט לשפוך את תערובת קמח הסוכר להכות עד incorporated. עצור את המיקסר מדי פעם כדי לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט לפי הצורך.עם המיקסר על נמוך, להוסיף את גרידת לימון ווניל ולאחר מכן לאט לשפוך את הקרם; לערבב עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
דבש הדריםדבש הדרים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את חלמון הביצה, ואז את כל הביצים 1 בכל פעם, המאפשר לכל ביצה לשלב לחלוטין לפני הוספת הבא. עצור את המיקסר מדי פעם כדי לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
יוצקים את המילוי לתוך הקרום מוכן ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
8
אופים עד רק את הקצוות של העוגה הם השחמה והמרכז הוא בקושי להגדיר, על 45 עד 60 דקות. כבה את התנור ותן לעוגה להתקרר בתנור במשך 1 שעה. (זה יהיה לאפות קצת יותר כפי שהוא יושב בתנור החם.)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסירי את עוגת הגבינה מהתנור והניחי אותה על מדף קירור.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מניחים תבנית אפייה על עוגת הגבינה ולתת לו להתקרר, להסיר בזהירות את תבנית האפייה כל 30 דקות כדי לנגב את כל עיבוי שנוצר בצד התחתון, עד מחבת springform הוא פושר למגע, על 1 1/2 שעות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
מניחים את התותים והסוכר בסיר בינוני, לא מגיב ומערבבים עד פירות יער מצופים בסוכר. מחית עם מחית תפוחי אדמה עד כמחצית מהתותים הם מרוסקים לחלוטין אבל כמה חתיכות בינוניות להישאר, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מניחים את המחבת על חום גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בועות טופס לאורך הקצה של המחבת, על 5 דקות. לרפרף כל קצף מפני השטח של הרוטב עם כפית להשליך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את גרידת לימון ומיץ, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה מלאה, בישול עד קצף מעילים על פני השטח, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4
הסר מן החום ואת skim ולהשליך את הקצף.אם הרוטב צריך להתעבות, לטאטא את המים הנמדדים קורנפלור בקערה קטנה עד בשילוב ולא גושים להישאר. להחזיר את המחבת לחום בינוני, להביא את תערובת תות שדה לרתיחה, ולהוסיף את תערובת קורנפלור קצת בכל פעם, לטאטא לעתים קרובות, עד שהרוטב התעבה לעקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
הסר מהחום.
6
תן לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
העברה למיכל עם מכסה הדוק ומקרר עד מקורר או עד 3 days.To להרכיב: כאשר מוכן לשרת, להפעיל סכין סביב הקצה הפנימי של מחבת העוגה. לפתוח ולהסיר את הטבעת החיצונית.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
מניחים את עוגת הגבינה על צלחת הגשה, יוצקים את רוטב תות מעל, פרוסה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב תותרוטב תות

מרכיבים

2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרקר גרהם או פירורי עוגיות וופל וניל, כגון ופלים Nabisco נילה (כ 5 אונקיות)קרקר גרהם או פירורי עוגיות וופל וניל, כגון ופלים Nabisco נילה (כ 5 אונקיות)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עמילן תירס, במידת הצורךעמילן תירס, במידת הצורך907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילות גבינת שמנת, בטמפרטורת החדרחבילות גבינת שמנת, בטמפרטורת החדר1גדולחלמון ביצה, בטמפרטורת החדרחלמון ביצה, בטמפרטורת החדר3largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת כבדה, בטמפרטורת החדרשמנת כבדה, בטמפרטורת החדר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי11 קילו קישואים,גרידת לימון מגוררת דק (בערך 1 לימון בינוני)גרידת לימון מגוררת דק (בערך 1 לימון בינוני)680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תותים, שטף, hulled, וחותכים לקוביות גדולותתותים, שטף, hulled, וחותכים לקוביות גדולות2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח( מקל 1/4), נמס, ועוד לפי הצורךחמאה ללא מלח( מקל 1/4), נמס, ועוד לפי הצורך11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(חוֹרֶף)מים, במידת הצורךמים, במידת הצורך