מנה אחת מכילה 454 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, מים, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-50 דקות. נסו עוגת גבינה תות, עוגת גבינה תות, ו מטבל עוגת גבינה תות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע. בנדיבות מעיל את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת springform 9 אינץ ' עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את פירורי וופל חמאה מומסת בקערה בינונית ומערבבים עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים את תערובת הפירורים לתוך המחבת מוכן, באמצעות תחתית כוס מדידה, לחץ באופן שווה לתוך התחתון מעט את הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מערבבים יחד את הסוכר והקמח בקערה בינונית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מניחים את גבינת שמנת בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט להכות על מהירות בינונית עד חלקה, על 1 דקה. עם הפעלת המיקסר, לאט לשפוך את תערובת קמח הסוכר להכות עד incorporated. עצור את המיקסר מדי פעם כדי לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט לפי הצורך.עם המיקסר על נמוך, להוסיף את גרידת לימון ווניל ולאחר מכן לאט לשפוך את הקרם; לערבב עד רק בשילוב.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את חלמון הביצה, ואז את כל הביצים 1 בכל פעם, המאפשר לכל ביצה לשלב לחלוטין לפני הוספת הבא. עצור את המיקסר מדי פעם כדי לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
יוצקים את המילוי לתוך הקרום מוכן ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
8
אופים עד רק את הקצוות של העוגה הם השחמה והמרכז הוא בקושי להגדיר, על 45 עד 60 דקות. כבה את התנור ותן לעוגה להתקרר בתנור במשך 1 שעה. (זה יהיה לאפות קצת יותר כפי שהוא יושב בתנור החם.)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסירי את עוגת הגבינה מהתנור והניחי אותה על מדף קירור.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מניחים תבנית אפייה על עוגת הגבינה ולתת לו להתקרר, להסיר בזהירות את תבנית האפייה כל 30 דקות כדי לנגב את כל עיבוי שנוצר בצד התחתון, עד מחבת springform הוא פושר למגע, על 1 1/2 שעות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
מניחים את התותים והסוכר בסיר בינוני, לא מגיב ומערבבים עד פירות יער מצופים בסוכר. מחית עם מחית תפוחי אדמה עד כמחצית מהתותים הם מרוסקים לחלוטין אבל כמה חתיכות בינוניות להישאר, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
טארטים זעירים בציפוי אדום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מניחים את המחבת על חום גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בועות טופס לאורך הקצה של המחבת, על 5 דקות. לרפרף כל קצף מפני השטח של הרוטב עם כפית להשליך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את גרידת לימון ומיץ, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה מלאה, בישול עד קצף מעילים על פני השטח, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4
הסר מן החום ואת skim ולהשליך את הקצף.אם הרוטב צריך להתעבות, לטאטא את המים הנמדדים קורנפלור בקערה קטנה עד בשילוב ולא גושים להישאר. להחזיר את המחבת לחום בינוני, להביא את תערובת תות שדה לרתיחה, ולהוסיף את תערובת קורנפלור קצת בכל פעם, לטאטא לעתים קרובות, עד שהרוטב התעבה לעקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
הסר מהחום.
6
תן לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
העברה למיכל עם מכסה הדוק ומקרר עד מקורר או עד 3 days.To להרכיב: כאשר מוכן לשרת, להפעיל סכין סביב הקצה הפנימי של מחבת העוגה. לפתוח ולהסיר את הטבעת החיצונית.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
מניחים את עוגת הגבינה על צלחת הגשה, יוצקים את רוטב תות מעל, פרוסה, ומגישים.