עוגת גבינה תותים ושמפניה
המתכון לעוגת גבינה תותים ושמפניה יכול להיות מוכן בכשעה ו-40 דקות. מתכון זה מספיק ל -12 מנות. מנה אחת מכילה 671 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -43 גרם שומן . תמורת 1.88 דולר למנה , מתכון זה מכסה 8% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים אהבו את הקינוח הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. הוא מושלם לערב ראש השנה . אם יש לכם שומן, סוכר, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 25% . ציון זה די גרוע. צדפות צוללן טריות צרובות במחבת, סלט ענבים שמפניה ואבוקדו שמנת, רוטב חמאת טריאקי קברנה , תוסס שמפניה ורימון , ועוגת תותים ושמנת דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים שמפניה בסיר קטן. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם לכ-1/4 כוס, כ-8 דקות. מניחים בצד להתקרר.
בקערה קטנה, ערבבו את פירורי הקרקרים, 1/2 כוס סוכר וחמאה. דחסו לתחתית תבנית קפיצית משומנת בקוטר 23 ס"מ ודחסו אותה לגובה של 3.5 ס"מ עד לדפנותיה; הניחו בצד. סדרו פרוסות תותים מעל התחתית.
בקערה גדולה, טורפים גבינת שמנת ואת יתרת הסוכר עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את החלב המרוכז הממותק, קורנפלור וקצפת שמפניה מצומצמת.
מוסיפים ביצים וחלמונים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים את התבנית על תבנית אפייה.
אפו ב-170 מעלות צלזיוס במשך 55-60 דקות או עד שהמרכז כמעט מתייצב. קררו על רשת צינון במשך 10 דקות. העבירו בזהירות סכין מסביב לשולי התבנית כדי לשחרר; קררו עוד שעה. הכניסו למקרר למשך הלילה.
הסירו את דפנות תבנית הקפיצה. לציפוי, שטפו את התותים וטפחו בעדינות בעזרת מגבות נייר עד לייבוש מלא. פרסו אותם וסדרו מעל עוגת הגבינה. במיקרוגל, המיסו שוקולד צ'יפס וחצי כפית שומן; ערבבו עד לקבלת תערובת חלקה.
טפטפו מעל התותים. חזרו על פעולת ההמסה והטפטוף עם שבבי האפייה הלבנים והשומן הנותר.
בקערה קטנה, מקציפים שמנת מתוקה עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים סוכר ממתקים; מקציפים עד שנוצרים קצף רך.
מגישים עוגת גבינה עם קצפת.