, המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 61 קלוריות. והוא יספק כ 55 מנות. אם יש לך סוכר חום, ציפורן טחון, גבינת שמנת פילדלפיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-55 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, דלעת מוקרם מקרוני וגבינה, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים ג ' לטין על מים קרים בסיר קטן; בואו לעמוד 1 דקות. מבשלים על אש נמוכה 2 דקות. או עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין, תוך ערבוב כל הזמן. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מוסיפים דלעת, סוכרים, קינמון, וניל וציפורן; לנצח עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודה
(טעם מקורי)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
4
להוסיף ג ' לטין; לערבב היטב. מקררים 30 דקות. או עד שהתערובת תהיה עבה מספיק כדי לחבוט.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
5
יוצקים 1/2 כוס שמנת לתוך קערה קטנה. הכה עם מיקסר על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים לתערובת דלעת; מערבבים בעדינות עד מעורבב. כף לקרום. להכניס למקרר 3 שעות או עד המשרד. לנצח נשאר קצפת. כף מעל עוגה ממש לפני ההגשה; למעלה עם אגוזים.