עוגת גבינת שמנת קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוחים קרמל גבינת שמנת של חנה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 318 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר טורבינאדו, תפוחים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו עוגת שוקולד קרמל מלוח של חנה אובי, מטבל גבינת שמנת קרמל, ו ממרח גבינת שמנת קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה גדולה, תערובת גבינת שמנת ואבקת סוכר עד חלקה וקרם. תניח בצד.
בקערה בינונית, לשלב סוכר חום, קינמון, אגוז מוסקט, וקמח.
מוסיפים תפוחים לתערובת גבינת שמנת ומערבבים עד שהתפוחים מצופים באופן שווה.
מוסיפים תערובת סוכר חום לתערובת תפוח בהדרגה, ערבוב לאחר כל תוספת.
יוצקים חצי מתערובת תפוחים לצלחת פאי מצופה מאפה.
מקם מעגל קרמל מעל, ולאחר מכן יוצקים בתערובת התפוח הנותרת. כיסוי עם מאפה שני. חותם קצוות לחתוך פורקן קיטור בראש.
מפזרים סוכר גס / טורבינדו.
מניחים עוגה על תבנית אפייה מכוסה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות. אם אתה מבחין overbrowning לאחר 25 דקות, להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C).