עוגת גזר-תפוח עם זיגוג חמאה
עוגת גזר-תפוח תבלינים עם זיגוג משחי-חמאה דורש בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 301 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אם יש לכם עוגת תבלינים, שמן קנולה, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת גזר-תפוח עם זיגוג חמאה, עוגת ארבעה תבלינים צרפתית עם ציפוי חמאה מתובל, ו עוגת קילו שמן Canolan עם זיגוג חמאה משחימה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגה, לשלב הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות נמוכה במשך 1 דקה או עד משולב היטב.
הוסף תערובת עוגה לתערובת חלב חמאה; הכה במהירות בינונית 1 דקה או עד מעורבב היטב. מערבבים גזר ותפוח עד רק בשילוב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 3 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות מצופות בתרסיס אפייה.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. עוגות מגניבות במחבתות על מתלה תיל 10 דקות.
הסר עוגות מחבתות; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
כדי להכין זיגוג, להמס חמאה בסיר קטן על אש בינונית נמוכה; לבשל 6 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות. מגניב במקצת.
שלב חמאה משחימה, 1 1/2 כוסות אבקת סוכר, גבינת שמנת, חלב, וניל, ומלח בקערה בינונית; הכה עם מערבל במהירות נמוכה 2 דקות או עד חלקה.
כדי להרכיב עוגה, מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; מורחים זיגוג 1/4 כוס על שכבת העוגה. למעלה עם שכבה שנייה ולהפיץ עם זיגוג כוס 1/4. למעלה עם שכבה שלישית. מערבבים את הנותרים 1/2 כוס אבקת סוכר לתוך זיגוג הנותרים.
מורחים זיגוג נשאר על גבי עוגה.
מפזרים אגוזי פקאן קצוצים.