עוגת גלידת שוקולד-דובדבן
עוגת גלידת שוקולד-דובדבן דורשת על 9 שעות זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. גשו לסופר וקנו את החמאה, שבבי שוקולד semisweet, קצפת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: עוגת גלידת קינמון, עוגת גלידה תוצרת בית, ו מוות על ידי גלידת שוקולד.
הוראות
מניחים 16 עוגיות במעבד מזון. לכסות ולעבד עד הקרקע דק.
להוסיף חמאה; לכסות ולעבד עד מעורב. לחץ במחבת springform, 9x3 אינץ'.
אופים 8 עד 10 דקות או עד המשרד. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
לעטוף מחוץ למחבת springform עם נייר.
מורחים גלידת דובדבנים על קרום מקורר. להקפיא 30 דקות.
מפזרים עוגיות קצוצות ו 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס על גלידת דובדבן; לחץ מעט.
מורחים גלידת וניל מעל. זרוק רוטב פאדג ' על גלידה בכפית קטנה; מערבולת מעט לתוך גלידה.
מפזרים עם שבבי שוקולד 1/2 כוס הנותרים; לחץ מעט. להקפיא כ 8 שעות עד המשרד.
כדי לשרת, בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 5 עד 10 דקות. הסר בזהירות את צד המחבת.
חותכים את הקינוח לטריז. למעלה כל טריז עם קצפת ודובדבן.