עוגת גלידת שוקולד מקסיקנית
המתכון מקסיקני שוקולד גלידה עוגה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 10 שעות אם יש לכם חתיכות פקאן מזוגגות קלויים, ליקר קפה, פירורי קרקר קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, ו מוות על ידי גלידת שוקולד.
הוראות
מערבבים יחד 2 1/2 כוסות קינמון פירורי קרקר גרהם ואת החומרים הבאים 2; בחוזקה לחץ על תערובת על החלק התחתון ואת הצדדים של צלחת עוגה משומנת קלות 9 אינץ'.
אופים 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה. מגניב לחלוטין על מתלה חוט (כ -30 דקות).
מערבבים יחד שוקולד למחצה, חתיכות פקאן, ופירורי קרקר קינמון 1/2 כוס הנותרים. שמור 1/2 כוס תערובת שוקולד פקאן לעוגה העליונה.
מורחים גלידת שוקולד בתחתית קרום מוכן; למעלה עם תערובת שוקולד פקאן הנותרים. להקפיא 30 דקות.
מורחים גלידת קפה על תערובת שוקולד. לכסות ולהקפיא 8 שעות.
מקציפים שמנת וליקר קפה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס.
מורחים תערובת קצפת על עוגה; מפזרים תערובת שוקולד פקאן שמורות 1/2 כוס. לכסות להקפיא 1 שעה או עד קצפת הוא מוצק.
בואו לעמוד 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.