קושימומחה
מוכן ב16 שעות
מנות12
ציון בריאות2
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

עוגת גלידת שוקולד מקסיקנית עם מרנג כתום

עוגת גלידת שוקולד מקסיקנית עם מרנג כתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל עוגת גלידה שוקולד מקסיקנית עם מרנג כתום. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 31 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך חלמונים, מלח, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 16 שעות בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 31%. נסו עוגת גלידת שוקולד מקסיקנית עם מרנג כתום, עוגת גלידת שוקולד מקסיקנית עם מרנג כתום, ו עוגת קצפת שוקולד וגלידת מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°. קו בתוך מחבת קפיץ בקוטר 9 אינץ 'עם צדדים גבוהים 3 אינץ' עם לסכל. מעיל בקלילות עם תרסיס nonstick.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
2
לטאטא קמח הבא 3 מרכיבים בקערה קטנה. ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש נמוכה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
3
הסר מהחום; להקציף אבקת קקאו, ואז סוכר. אם הבלילה עדיין חמה, בואו מגניב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
לטאטא בביצה ווניל, ולאחר מכן תערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מורחים את הבלילה על תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים שכבת בראוניז עד שבוחן מוכנס למרכז יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים, 15 עד 17 דקות. מגניב במחבת על המדף. כיסוי להקפיא.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
1
מערבבים שוקולד ו 1 1/2 כוסות חצי וחצי בסיר בינוני על חום בינוני עד שוקולד נמס, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסרת מהחום.
3
להקציף חלמונים ואת הבא 3 מרכיבים בקערה בינונית. בהדרגה לטאטא בתערובת שוקולד חם; לחזור לסיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שהתערובת משאירה נתיב על גב כף כאשר האצבע נמשכת על פני הקוסטרד רושם 77° עד175 על מדחום ממתקים, תוך ערבוב מתמיד, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקו חםשוקו חם
חלמון ביצהחלמון ביצה
פודינגפודינג
ממתקיםממתקים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מסננים פודינג לקערה בינונית אחרת.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים 1 1/4 כוסות חצי וחצי. מקררים עד קור, כ -3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
6
רפרפת תהליכים במכונת גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
7
העברה למחבת; להפיץ באופן שווה על שכבת בראוני. כיסוי; להקפיא בן לילה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. שמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
2
מוסיפים קרם של טרטר וקורט של מלח. הכה עד פסגות רכות טופס. עם ריצת מערבל, בהדרגה להוסיף סוכר. ממשיכים להכות עד שהקצפת יוצרת פסגות מבריקות נוקשות. מקציפים בקליפת תפוז.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
גרידה כתומהגרידה כתומה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
מורחים על שכבת גלידה. באמצעות מרית או גב כף, מערבולת דקורטיבית, ויוצרים פסגות. להקפיא עד המשרד, לפחות 3 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
4
הסר עוגה מהמקפיא. שחרר צדדים מחבת; הסר רדיד.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
5
להעביר עוגה לצלחת. באמצעות לפיד מטבח, מרנג חום או מקום תחת ברוילר 1 עד 2 דקות חום.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. קונצ ' ה y טורו Marques דה Casa Concha פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.