קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות10
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דבש

עוגת דבש
עוגת דבש היא חלב חינם קינוח. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. לך לחנות ותביא קפה, סודה לשתייה, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ללא גלוטן עוגת דבש קמח תירס עם קומפוט תות + דבש קצפת, עוגת דבש עם דבש פקאן קרמל, ו עוגת כיפה שוקולד-דבש עם זיגוג שוקולד-דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. תרסיס מחבת בנדיבות, כולל צינור מרכזי, עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס אפייהתרסיס אפייה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה וסודה, מלח, ותבלינים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
תבליניםתבלינים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מקציפים ביצים היטב בקערה גדולה אחרת ומקציפים בסוכר, שמן, דבש, קפה וגלידה עד לשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
קפהקפה
דבשדבש
סוכרסוכר
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
הפוך היטב במרכז תערובת הקמח ולהוסיף את תערובת הדבש, ולאחר מכן מערבבים עם המקצף עד הבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
יוצקים את הבלילה למחבת (זה נוזלי מספיק כדי ליישר את עצמו במחבת), ואופים בתנור עד קפיצי למגע ובוחן עוגה יוצא נקי, 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
תן לעוגה להתקרר במחבת על מדף במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
לשחרר את העוגה מהמחבת עם מרית גומי דקה, ולאחר מכן להפוך את העוגה על המדף (ראה הערות של טבחים) מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת
1
להביא חלב קוקוס וסירופ תירס לרתיחה במחבת כבדה קטנה, ערבוב עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוסחלב קוקוס
סירופ תירססירופ תירס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר מחבת מחום ולהוסיף שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
בואו שוקולד לעמוד 1 דקה, ולאחר מכן מערבבים עד שוקולד נמס זיגוג חלק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
זיגוגזיגוג
4
בואו זיגוג לעמוד, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, אבל עדיין pourable.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
5
להעביר עוגה לצלחת עוגה לאט לשפוך את זיגוג השוקולד על החלק העליון של העוגה, נותן לו לטפטף במורד הצדדים. אם תרצה, לתת את העוגה לעמוד בטמפרטורת החדר עד זיגוג מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
זיגוגזיגוג
6
רק לפני ההגשה, מפזרים זיגוג קל עם מלח ים קשקשי, אם שימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלח יםמלח ים
זיגוגזיגוג
1
* תרסיס אפייה Nonstick: בדרך כלל, אני לא נוטה להשתמש תרסיסי אפייה nonstick, מעדיף לקו תחתית מחבתות עוגה משומנת עם נייר קלף, ולאחר מכן משמן את הנייר ומשליך את המחבתות כדי להבטיח כי העוגה משחררת בקלות מן המחבתות, אבל העיצוב של מחבת לחמנייה עושה את השיטה בלתי אפשרית. בזמן שפיתחתי את המתכון הזה, היה לי אסון כאשר החצי העליון של עוגה נשאר במחבת Bundt כשניסיתי להפוך את העוגה (וחשבתי שבאמת שיחקתי אותה בטוחה באמצעות מחבת nonstick משומנת היטב, אם כי ישנה). בניסיון הבא שלי, פניתי לתרסיס האפייה הלא-מקל, ומאז, זה עבד כמו קסם. * מדידת שמן ודבש: יש למדוד את שניהם בכוס מדידה נוזלית. השמן מופיע ראשון, כי אם אתה מודד את הדבש בו לאחר מכן, מבלי לשטוף את הכוס, הדבש יחליק החוצה בקלות, עם בקושי כל עזרה נדרשת ממרית גומי. * להפוך את העוגה על מתלה: הדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא למקם מתלה מעל החלק העליון של המחבת, ולאחר מכן, מחזיק את המתלה ומחבת יחד, להעיף את מחבת ומתלה עוגה מעל כך העוגה יכול להחליק בבטחה מתוך המחבת על המדף. * קיצוץ שוקולד: הדרך הקלה ביותר לקצוץ שוקולד היא עם סכין לחם משונן ארוך. או שאתה יכול לשבור את השוקולד לריבועים (אם אתה משתמש בבר) ולדפוק אותו במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס אפייהתרסיס אפייה
שוקולדשוקולד
לחםלחם
דבשדבש
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מעבד מזוןמעבד מזון
כוס מדידהכוס מדידה
סכין לחםסכין לחם
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
טופס עוגהטופס עוגה
מריתמרית