קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

עוגת דגי פעוטון

עוגת דגי פעוטון
פשטידת דגים היא ללא גלוטן ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 53 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 561 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אפונה, פלפל, ביצים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: בייבי בוי רעיונות משתלה, עוגת דובדבנים, ו עוגת חמאה.

הוראות

1
לקלף את תפוחי האדמה לחתוך אותם לשניים או רבעים, בהתאם לגודל, ולשים אותם במחבת של מים מומלחים לבשל מן הקור. כאשר הם רכים, לנקז ולאחר מכן מועך אותם עם מקל של החמאה, תיבול לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
שים את הדגים למחבת גדולה עם חלב, עלי דפנה ופלפל. מביאים את החלב במחבת לרתיחה, ואז מיד להנמיך ומבשלים את הדג עד שהוא רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
עלי דפנהעלי דפנה
דגיםדגים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר את הדג לצלחת ושופך את נוזל הבישול לתוך כוס מדידה, מאמץ את עלי המפרץ וגרגירי פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
עלי דפנהעלי דפנה
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
4
בינתיים, לשים את האפונה הקפואה בקערה, לשפוך על כמה מים רותחים לחמם את התנור ל 191°, מחליק בתבנית אפייה כפי שאתה עושה זאת.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
תנורתנור
5
ממיסים את חמאת המקל הנותרת בסיר ומערבבים בקמח כדי להכין רביכה. קח את זה את החום בקצרה, רק בזמן שאתה בהדרגה לטאטא בחלב חשוד, ואז להחזיר על חום בינוני ולהמשיך לערבב עד הרוטב מגיע לרתיחה ומתעבה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
6
תן לו בועה משם במשך כמה דקות ולאחר מכן לקחת את החום ומערבבים ברוב הגבינה (משאיר כמה לפזר על החלק העליון של העוגה מאוחר יותר) ואת האפונה סחוטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
אפונהאפונה
7
פתית את הדגים, וודא שלא לתת לו להתפורר יותר מדי, ולהשתמש בו כדי קו צלחת 12 כוס ovenproof ויוצקים את הרוטב מעל, באמצעות מרית גומי כדי לעזור לך להפיץ אותו באופן שווה ומיזוג אותו עם הדגים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
8
חותכים את הביצים קשות לפרוסות ומסדרים את הדיסקים ממורכזים הזהב על החלק העליון של הדג ברוטב. למעלה עם פירה, באמצעות מרית, שוב, כדי לעזור לך לשדל אותו ממש מעל הצדדים. עם מזלג, לגרד קווים למעלה ולמטה אורך המנה ולאחר מכן מפזרים קצת גבינת צ ' דר מגוררת לפני לשים אותו על הסדין בתנור במשך 2040 דקות, תלוי אם אתה שם את העוגה חם או קר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסהגבינת צ ' דר גרוסה
ביצה קשהביצה קשה
תפוח אדמהתפוח אדמה
רוטברוטב
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
תנורתנור
9
מאמר var
10
Type_27_data = {};
11
מאמר
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.