פשטידת דגים היא ללא גלוטן ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 53 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 561 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אפונה, פלפל, ביצים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: בייבי בוי רעיונות משתלה, עוגת דובדבנים, ו עוגת חמאה.
הוראות
1
לקלף את תפוחי האדמה לחתוך אותם לשניים או רבעים, בהתאם לגודל, ולשים אותם במחבת של מים מומלחים לבשל מן הקור. כאשר הם רכים, לנקז ולאחר מכן מועך אותם עם מקל של החמאה, תיבול לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
תפוח אדמה
חמאה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
שים את הדגים למחבת גדולה עם חלב, עלי דפנה ופלפל. מביאים את החלב במחבת לרתיחה, ואז מיד להנמיך ומבשלים את הדג עד שהוא רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
עלי דפנה
דגים
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר את הדג לצלחת ושופך את נוזל הבישול לתוך כוס מדידה, מאמץ את עלי המפרץ וגרגירי פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
עלי דפנה
דגים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
4
בינתיים, לשים את האפונה הקפואה בקערה, לשפוך על כמה מים רותחים לחמם את התנור ל 191°, מחליק בתבנית אפייה כפי שאתה עושה זאת.
מרכיבים שתצטרך
מים
אפונה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
תנור
5
ממיסים את חמאת המקל הנותרת בסיר ומערבבים בקמח כדי להכין רביכה. קח את זה את החום בקצרה, רק בזמן שאתה בהדרגה לטאטא בחלב חשוד, ואז להחזיר על חום בינוני ולהמשיך לערבב עד הרוטב מגיע לרתיחה ומתעבה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
רוטב
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
6
תן לו בועה משם במשך כמה דקות ולאחר מכן לקחת את החום ומערבבים ברוב הגבינה (משאיר כמה לפזר על החלק העליון של העוגה מאוחר יותר) ואת האפונה סחוטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
אפונה
7
פתית את הדגים, וודא שלא לתת לו להתפורר יותר מדי, ולהשתמש בו כדי קו צלחת 12 כוס ovenproof ויוצקים את הרוטב מעל, באמצעות מרית גומי כדי לעזור לך להפיץ אותו באופן שווה ומיזוג אותו עם הדגים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
דגים
ציוד שתשתמש בו
מרית
8
חותכים את הביצים קשות לפרוסות ומסדרים את הדיסקים ממורכזים הזהב על החלק העליון של הדג ברוטב. למעלה עם פירה, באמצעות מרית, שוב, כדי לעזור לך לשדל אותו ממש מעל הצדדים. עם מזלג, לגרד קווים למעלה ולמטה אורך המנה ולאחר מכן מפזרים קצת גבינת צ ' דר מגוררת לפני לשים אותו על הסדין בתנור במשך 2040 דקות, תלוי אם אתה שם את העוגה חם או קר.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.