עוגת דגים בת קיימא
עוגת דגים בת קיימא לוקח בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך קמח, תפוחי אדמה floury, אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 88 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 84%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו איך לעשות שייק בר קיימא (4 עונתי !), אנשובי לבן-כדורי כסף ברי קיימא, ו יתד כי Sockeye בר קיימא (עם מתכון) פוסט אורח מ.
הוראות
שים את החלב, בצל, ציפורן, עלי דפנה ופלפל במחבת בגודל בינוני, ואז לאט להביא לרתיחה. בזהירות להוסיף את הדגים לתוך חלב חם, להפחית את החום ואת poach עבור 6-8 דקות, הוספת סרטנים עבור הסופי 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להרים את הדגים לתוך צלחת בינונית טבועה, מסננים את החלב ומניחים בצד.
ממיסים את החמאה בסיר, ואז מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקות. בהדרגה מערבבים את החלב על חום נמוך, כך שלה באופן מלא משולב לתוך הרוטב, ואז בעדינות מבשלים במשך 5-10 דקות עד מעובה. לבסוף, מוסיפים את הפטרוזיליה, קמצוץ אגוז מוסקט וכמה תיבול.
יוצקים את הרוטב על הדגים, ואז להפריש.
כדי להפוך את המחית, להרתיח את תפוחי האדמה עד מבושל, ואז לנקז היטב.
מניחים את המחבת על החום שוב, מוסיפים את החלב והחמאה, ומחית עד חלקה. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
כפית את המחית על תערובת הדגים, פרושים באופן שווה, ואז מחוספס מעט עם כף או מזלג. מנקדים את העוגה עם חמאה, ואז מניחים בתנור במשך 35-40 דקות עד צנרת חם וזהב על גבי. אם אתה רוצה שזה יהיה פריך במיוחד על גבי, פלאש את העוגה מתחת לגריל חם בסוף כדי לקבל את זה נחמד וחום.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.