עוגת דובדבנים פולנית מתוקה
עוגת דובדבן פולנית מתוקה היא צמחוני קינוח. מתאים ל-14 מנות. מנה אחת מכילה 139 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו קמח, סודה לשתייה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו עוגת דובדבן וניל מתוקה, מתוק דובדבן חמאה עוגה, ו עוגת דבש פולנית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בקערת ערבוב, להקציף 1 כוס סוכר, קמח,אבקת אפייה, וסודה לשתייה יחד עד בשילוב שווה.
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית. מבשלים ומערבבים את הדובדבנים הנפוחים בחמאה עד שהם רכים, ומפזרים אותם עם 1 כף סוכר, 8 עד 10 דקות. תניח בצד.
טופס באר במרכז החומרים היבשים, ויוצקים 1/2 כוס שמן זית, ביצים, יוגורט; להשתמש באצבעות שלך כדי לערבב קלות את החומרים הנוזליים לתוך תערובת הקמח כדי להפוך את הבצק רך. לגרד את הבלילה לתבנית אפייה 9x12 אינץ'.
טפטוף הבלילה עם 1 כף שמן זית, העליון עם דובדבנים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגה מוגדרת וזהב על גבי, כ 40 דקות. קיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה צריך לצאת נקי.