עוגת דובדבנים-שקדים אנג'ל
עוגת דובדבן שקדים אנג'ל דלת שומן עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 236 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לך אבקת סוכר, מיץ דובדבנים maraschino, דובדבנים maraschino, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת דובדבנים-שקדים אנג'ל, כדורי אנרגית קינמון דלי שומן, ו בייגל פחמימות נמוך-בצק ראש שמן קמח קוקוס.
הוראות
העבר מדף תנור למיקום הנמוך ביותר (הסר מדפים אחרים).
תנור חום כדי 177°. ב זכוכית גדולה במיוחד או קערת מתכת, להכות תערובת עוגה, מים קרים לחלץ עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות. הכה במהירות בינונית 1 דקה. בזהירות לקפל דובדבנים.
יוצקים לתוך ungreased 10 אינץ אנג ' ל מזון (צינור) עוגה פאן. (אין להשתמש מחבת עוגת צינור מחורץ או 9 אינץ מחבת מזון מלאך או הבלילה תעלה על גדותיו.)
אופים 37 עד 47 דקות או עד העליון הוא חום זהוב כהה סדקים להרגיש מאוד יבש ולא דביק. אל תבין לא נכון. מיד להפוך פאן במהופך על בקבוק זכוכית, או מנוחה הקצוות על 2 עד 4 פחיות של גובה שווה עד העוגה מקורר לחלוטין, על 2 שעות. הפעל סכין סביב קצה העוגה; להסיר מחבת.
בקערה בינונית, מערבבים חמאה, אבקת סוכר ומספיק מיץ דובדבנים כדי להפיץ את המרקם הרצוי.
מורחים זיגוג על גבי עוגה, המאפשר כמה לטפטף למטה בצד.
מקשטים עם דובדבנים שלמים, אם תרצה.