זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו כריך ארוחת בוקר פריטטה, כיור מטבח כריך בייגל פריטטה, ו פריטטה עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
לקצץ את הקצוות של קישואים, ולאחר מכן לחתוך לאורכו. לזרוק עם 1 כף שמן זית כתית נוספת ועונה עם מלח ופלפל. מסדרים על תבנית אפייה, בצד לחתוך למעלה. מטאטאים עד להשחמה קלה, ואז פונים ומטגנים על צד העור עד הקישואים הם רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
קישואים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
העברה ללוח חיתוך לחתוך לרוחב על 1/4 אינץ ' עבה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4
מערבבים את הקישואים והבזיליקום לתוך הביצים המוכות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קישואים
באזיל!
ביצה
5
מחממים מחבת flameproof nonstick 10 אינץ ' מעל חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הוסף את הנותרים 1/2 כף שמן זית. כאשר מחבת חם, להוסיף את תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
תן לביצים לבשל בלי לערבב עד שהם מתחילים להגדיר, ואז להרים את הקצוות עם מרית ולתת את הביצים לא מבושלות לרוץ מתחת. המשך לבשל עד הביצים מבושלים בעיקר אבל עדיין קצת לח על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מרית
8
מניחים את המחבת מתחת לטוחן רק עד פני השטח של פריטטה כבר לא לח, על 30 שניות, ואז מפזרים את הגבינה על גבי לצלות שוב עד הגבינה נמסה, על 30 שניות יותר. החלק את פריטטה על צלחת הגשה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
מחבת
9
הגדר את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
מברישים את פרוסות הלחם משני הצדדים בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל, מניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
11
אופים עד השחמה קלה פריך.
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
חותכים את הפריטטה לפרוסות, מניחים על פרוסה חמה של טוסט, מניחים 1/2 פרוסת עגבניות על גבי פריטטה, מתבלים במלח ופלפל ופתיתי צ ' ילי לפי הטעם, ומכסים בחתיכת טוסט אחרת.