עוגת דלעת מעורבלת שוקולד
המתכון עוגת דלעת מעורבב שוקולד יכול להתבצע בסביבות 2 שעות ו -30 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ביצים, מחית דלעת, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: חטיפי דלעת מעורבלים שוקולד, עוגת גבינה מעורבלת עם שוקולד דלעת, ו חטיפי דלעת מעורבבים בשוקולד.
הוראות
על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק לסיבוב 13 אינץ 'דל 1/4 אינץ'. להתאים את הבצק לצלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'. לקצץ את הקצה ל 3/4 אינץ'; לקפל את הבצק מתחת לעצמו crimp דקורטיבי. מקררים את קליפת העוגה במשך 10 דקות.
קו פגז העוגה עם נייר ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים במרכז התנור עד כמעט שנקבע, כ -25 דקות.
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ואופים עד הקרום הוא זהב חיוור, על 10 דקות יותר.
בקערה בינונית, לטאטא את הביצים, סוכר, קורנפלור, קינמון, שיני ומלח עד חלקה.
להקציף את מחית הדלעת, ואז את השמנת.
להעביר 1 כוס המילוי לקערה ולהקציף בשוקולד המומס. עבודה ליד התנור, יוצקים את שאר הדלעת מילוי לתוך הקרום. לגרוף את מילוי השוקולד למעלה ולסחרר אותו עם סכין חמאה.
אופים את העוגה במשך כ 45 דקות, עד פודינג מוגדר. מכסים את הקרום עם רצועות נייר אם הוא חומים מהר מדי. לקרר את העוגה על מתלה חוט לחלוטין לפני ההגשה.