עוגת דלעת תחתית שחורה
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 894 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 59 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך חמאה, פקאן, סירופ מייפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-20 דקות. נסו עוגת דלעת תחתית שחורה, טארט דלעת שחור-תחתון, ו טוויסט קינוח חג ההודיה: עוגת דלעת מייפל שחורה תחתית (מתכונים דומים).
הוראות
אופים פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה 8 עד 10 דקות או עד קלוי וריחני, תוך ערבוב באמצע. מגניב 10 דקות.
מערבבים יחד פירורי קרקר גרהם, הבא 2 מרכיבים, אגוזי פקאן קלויים עד מעורבב. לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון, עד הצדדים, ועל השפה של צלחת עוגה משומנת קלות 10 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה.
העברה מתלה תיל, מגניב לחלוטין (כ -30 דקות).
מיקרוגל 1 כוס פירורי שוקולד semisweet ו 1/2 כוס שמנת לקצפת מיקרוגל בטוח בקערה גבוהה 1 דקה או עד נמס, ערבוב במרווחים של 30 שניות. תערובת שוקולד כפית על החלק התחתון של קרום העוגה; מפזרים ממתקים על תערובת שוקולד. מכסים ומקררים 1 שעה או עד שתערובת שוקולד מוגדר.
בינתיים, לטאטא יחד סוכר וקמח ב 3 qt כבד. סיר; מוסיפים ביצים, חלמונים וחלב, ומקציפים עד מעורבב. מבשלים מעל חום בינוני, מקציפים כל הזמן, 8 עד 10 דקות או עד עובי דמוי פודינג. (
תערובת רק יתחיל בועה ויחזיק פסגות רכות כאשר המטרף הוא הרים.)
הסר מהחום, ולהקציף בדלעת וממרח שעועית וניל.
מניחים לעטוף פלסטיק כבד חובה ישירות על מילוי חם (כדי למנוע סרט להרכיב); צמרמורת 30 דקות. תערובת דלעת כפית על שוקולד; כיסוי וצינה 8 עד 24 שעות או עד המילוי הוא מוצק.
לנצח הנותרים 1 1/2 כוסות קרם במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף; בהדרגה להוסיף סירופ, פועם עד פסגות רכות טופס.
מורחים או מקטרות על עוגה.
* תמצית וניל ניתן להחליף.