עוגת הג'וב של דודה רוזי יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח שלך. מתאים ל-19 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. לכי לחנות וקחי קיצור, תערובת עוגת שוקולד, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו Cupcakes רוזי, עוגת קרם האננס של רוזי, ו ריבועי בוץ המרשמלו של רוזי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10x15 אינץ'. קו מחבת שני 10x15 אינץ ' עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור
מחבת
2
בקערה גדולה, לשלב תערובת עוגה, תערובת פודינג, 1/4 כוס שמן, 1 1/2 כוס חלב 4 ביצים. לנצח 4 דקות במהירות גבוהה. מחלקים הבלילה לשתי מחבתות 10x15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה
ביצה
חלב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
אופים בתנור שחומם מראש במשך 12 עד 15 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
4
כדי להפוך את המילוי: בקערה גדולה, לשלב סוכר 2 כוסות ממתקים, 1/2 כוס חלב, קיצור, חמאה, וניל וקמח. הכה במהירות גבוהה במשך 5 דקות, או עד שהוא משיג את העקביות של קצפת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
קצפת
קיצור
וניל
חמאה
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מורחים מילוי על השכבה במחבת משומנת. לשחרר את הצדדים של השכבה השנייה על ידי הפעלת סכין סביב הקצה בין העוגה והמחבת. להעיף את העוגה על השכבה חלבית.