עוגת הודו הקלה של סבתא
עוגת ההודו הקלה של סבתא דורשת בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 14. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 180 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לחמניות סהר, מלח ופלפל טחון, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מכלמתכונים יש 5 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 37%. סבתא טורקיה ההלבשה, עוגת הריבס של סבתא דוריה, ו לא סבתא שלך" דלעת פאי מיני דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרססים תבנית אפייה בגודל 9 על 12 אינץ ' עם תרסיס בישול.
מחממים שמן צמחי במחבת על אש בינונית, ומבשלים את ההודו הטחון והבצל עד שההודו כבר לא ורוד, כ -10 דקות.
מפזרים את ההודו והבצל במלח, פלפל שחור וזרעי סלרי טחונים; שוברים את ההודו לפירורים בזמן שהוא מתבשל.
מערבבים יחד את קרם מרק הסלרי, החלב, הביצה, האפונה והגזר עד לאיחוד יסודי. כף את תערובת ההודו המבושלת לתבנית האפייה המוכנה, ושפוך עליה את תערובת המרק. למעלה עם גבינת צ ' דר בשכבה. מגלגלים את בצק הסהר ומניחים מעל הגבינה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שבצק הסהר מזהיב והמילוי מבעבע, כ -25 דקות.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג