עוגת המבורגר גדולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת המבורגר גדולה. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זרעי שומשום, מים, חמאת בוטניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -50 דקות. מתכונים דומים: פנקייק חלב חמאה אפוי גדול ורך, עוגת המבורגר ונקניקיות, ו עוגת המבורגר.
הוראות
תנור חום 149°. גריז 1/2-ליטר תבשיל עגול עם קיצור; קמח קל.
בקערה בינונית, לנצח תערובת עוגה, מים וביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות; לנצח על מהירות בינונית 3 דקות.
אופים 1 שעה 5 דקות עד 1 שעה 10 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר עוגה מן התבשיל ואת המקום מעוגל בצד על מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
חותכים עוגה אופקית לתוך 3 שכבות שוות. להקפיא חתיכות חשופות על 1 שעה עבור ציפוי קל יותר אם תרצה.
בקערה בינונית, מערבבים אבקת סוכר וחמאת בוטנים עם כפית או מיקסר חשמלי במהירות נמוכה. מערבבים 1/4 כוס חלב. לנצח עד חלקה ו להפיץ. במידת הצורך, מוסיפים חלב נוסף, 1/2 כפית בכל פעם.
מניחים שכבת עוגה תחתונה על צלחת הגשה. צד כפור רק של שכבה.
מערבבים 3/4 כוס של הציפוי שנותר ואת הקקאו; במידת הצורך, מערבבים 1 עד 3 כפיות חלב עד להפיץ. פרוסט העליון של השכבה התחתונה עם חלק ציפוי קקאו.
מניחים שכבת אמצע (המבורגר) על גבי; כפור העליון בצד של השכבה האמצעית עם הנותרים ציפוי קקאו.
טפטוף בצד של השכבה האמצעית עם שימורים להיראות כמו קטשופ.
מקום שנותר (מעוגל) שכבה על גבי. פרוסט עם שאריות הציפוי. מיד מפזרים העליון של עוגה עם זרעי שומשום.