עוגת המקרר השחור התחתון של רבקה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת המקרר השחור התחתון של רבקה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 614 קלוריות. אם יש לך תמצית vanillan, חלמונים ביצה, שמנת מתוקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-35 דקות. נסו עוגת תחתית שחורה, פאי שחור-תחתון, ו עוגת שיבולת שועל תחתית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
פולסים שוקולד וופלים במעבד מזון 8 עד 10 פעמים או עד מרוסק דק. מערבבים יחד פירורי וופל וחמאה, ולחץ בחוזקה על תערובת בתחתית, על הצדדים, ועל השפה של צלחת עוגה משומנת קלות 9 אינץ'. להקפיא קרום 30 דקות.
להקציף יחד 2/3 כוס סוכר 3 כף. עמילן תירס ב-3 qt. סיר כבד.
מקציפים יחד חלמונים וחלב בקערה קטנה; מקציפים תערובת חלמון לתערובת סוכר במחבת, ומבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, 10 עד 12 דקות או עד שהתערובת מתעבה. לבשל עוד 1 דקות.
שוקולד מיקרוגל בקערת זכוכית בטוחה במיקרוגל ב 1 1/2 דקות גבוהות או עד נמס, ערבוב במרווחים של 30 שניות.
להקציף שוקולד נמס, רום, וניל לתוך מילוי מעובה. כפית מילוי לתוך קרום מוכן.
מניחים לעטוף פלסטיק ישירות על מילוי (כדי למנוע סרט להיווצר), וצינה 8 עד 24 שעות.
מקציפים שמנת 1/4 כוס סוכר במהירות בינונית גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס. עוגה עליונה עם קצפת, ומקשט, אם תרצה.
הערה: בדקנו עם פרוסות שוקולד מפורסמות של Nabisco ו-Ghirardelli 60% חטיפי שוקולד קקאו מריר.