עוגת הרום של גלוריה
עוגת הרום של גלוריה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 451 קלוריות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם מים, ביצים, תערובת עוגות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. עם כפית ציון 16%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: עוגת הרום של גלוריה, גלידת רום טבעת אננס בגריל # קיץ שבוע, ו צ'יקן לה גלוריה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מחבת צרורות מעיל עם 1 כף חמאה מומסת.
מפזרים 1/4 כוס סוכר ופקאן קצוץ דק כך שהם מצפים את התבנית.
בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה והפודינג המיידי.
מוסיפים 1/2 כוס מים, 1/2 כוס שמן, 1/2 כוס רום ו -4 ביצים, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומעורבבת היטב.
מורחים באופן שווה לתוך המחבת מוכן.
אופים 55 עד 60 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם המוחדר לעוגה יוצא נקי.
בסיר על אש בינונית שלבו 1/4 כוס חמאה, 1/2 כוס סוכר, 1/8 כוס מים ו 1/8 כוס רום. מביאים לרתיחה, ואז להסיר מהחום. תקע חורים בתחתית העוגה בעזרת מזלג.
יוצקים זיגוג על העוגה החמה. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין לפני שמוציאים מהתבנית.