קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 20 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

עוגת השוקולד בת 16 השכבות של וולפגנג

עוגת השוקולד בת 16 השכבות של וולפגנג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד 16 השכבות של וולפגנג. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 461 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם קמח, סוכר מגורען, אספרסו מיידי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: עוגת האביר האפל (עוגת שכבות שוקולד משולשת), שש שכבות עוגת שוקולד עם מילוי מרשמלו קלוי & ציפוי שוקולד מלט, ו עוגת שכבות שוקולד מתנוונת עם ציפוי שוקולד מיוחד.

הוראות

1
כדי להכין את עוגת השוקולד: מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
חמאה 4 (12 על 18 על 1/2 אינץ') גיליונות אפייה, קו עם נייר קלף ונייר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
בקערת ערבוב, לשלב את חלמונים ביצה וסוכר מגורען. מבשלים מעל דוד כפול תוך שטוף עד נפח משולש, ועד התערובת מגיעה 110 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
בקערת ערבוב אחרת, לנצח את החלבונים ביצה עד פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
5
מוסיפים את אבקת הסוכר, קצת בכל פעם, וממשיכים להכות עד נוקשה אבל עדיין מבריק.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
6
להקציף 1/4 של מרנג לתערובת חלמון הביצה. מקפלים בעדינות את המרנג שנותר לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מערבבים את הקמח, קקאו, ארוחת שקדים ומלח. לנפות בעדינות לקפל לתוך תערובת הביצה, קצת בכל פעם. מחלקים באופן שווה לתוך 4 גיליונות אפייה חמאה עם מרית אופסט, להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
אופים במשך 10 עד 12 דקות או ספוגי מבושל. שמור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
כדי להכין את סירופ הקפה: בסיר, להביא את המים והסוכר לרתיחה במשך 2 דקות. כבה חום ומערבבים באספרסו מיידי. שמור עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
סירופ טעםסירופ טעם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
כדי להכין את מוס השוקולד: בסיר, להביא את המים והסוכר לרתיחה. נמוך יותר לרתיחה ושמורה. בקערת ערבוב, באמצעות מקציף, מקציפים את חלמוני הביצה במהירות גבוהה עד אור ריבוני. מנמיכים את המהירות ומקציפים בסירופ החם. המשך להכות עד מעט מגניב. מקפלים את השוקולד נמס ולבסוף, לקפל את הקצפת. שמור עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
חותכים כל עוגה ל 2 חתיכות אופקית.
2
מניחים את השכבה הראשונה על חתיכת קרטון.
3
מברשת עם כמה סירופ פשוט קפה.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
4
מורחים 1/8 של מוס שוקולד באופן שווה על העוגה. למעלה עם שכבה נוספת של genoise ולחזור על התהליך עד שיש לך 8 שכבות של genoise מוברש עם סירופ קפה פשוט מוס שוקולד. צ ' יל במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
לקצץ כ 1/4 אינץ ' מכל הצדדים עם סכין משונן כי כבר טבול במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
6
יוצקים את גנאש מעל החלק העליון של העוגה, באמצעות מרית אופסט, להפיץ את גנאש כדי לכסות באופן שווה את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. מקררים למשך 20 דקות, או עד שהשוקולד מתקשה. אבק העליון עם אבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
7
2 כוסות שמנת כבדה
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
8
10 אונקיות שוקולד מריר, קצוץ
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
9
להביא את השמנת לרתיחה בסיר כבד.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
יוצקים את השמנת על השוקולד ומקציפים עד שהתערובת חלקה. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות