עוגת זנגביל ליקר ביצים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של סקוטיים, אז תנו הזדמנות ל ליקר ביצים עוגת זנגביל. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 230 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך תערובת עוגת זנגביל, סוכר, תערובת פודינג וניל מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-50 דקות. . וזה די גרוע. נסו עוגת זנגביל ליקר ביצים, קצת חלמונה, ו קצת חלמונה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן תערובת עוגת זנגביל ואופים על פי הוראות החבילה (כל מחבת גודל). מגניב לגמרי.
מניחים את תערובת הפודינג בקערה גדולה.
יוצקים את ליקר הביצים ולהקציף במשך כ 2 דקות. מקררים פודינג עד עוגת זנגביל הוא מגניב ואתה מוכן להרכיב את העוגה.
בקערה גדולה, קרם שוט עד פסגות נוקשות עומדים להיווצר. לנצח בסוכר ווניל עד פסגות טופס.
להתפורר 1/2 של gingerbread לתחתית של קערה קטנה או קערה זכוכית גדולה.
מורחים 1/2 של פודינג חלמונה על פני זנגביל, ולאחר מכן להפיץ 1/2 של הקצפת על גבי הפודינג. חזור על השכבות עם עוגיות הזנגביל הנותרות, פודינג וקצפת. מקררים 6 שעות או לילה.
מפזרים את החלק העליון עם חמוציות ופירורי עוגיות לפני ההגשה.