עוגת זנגביל קראמבל גלידת טארט עם רוטב אננס שמנמן
עוגת ג'ינג'ר קראמבל גלידת טארט עם רוטב אננס עבה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 834 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו עוגיות ג'ינג'ר שבורות, גלידת " סופר-פרימיום ונילאן", סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת זנגביל קראמבל גלידת טארט עם רוטב אננס שמנמן, גלידת לימון ודבש עם עוגיית ג'ינג'רנאפ מתפוררת, ו עוגת פירורים אוכמניות עם קצפת גבינת שמנת.
הוראות
ממיסים חמאה. במעבד מזון לטחון gingersnaps לפירורים עדינים ולהוסיף חמאה וסוכר, פועם עד מעורבב.
מפזרים 1 כוס (לא ארוז) תערובת פירור על החלק התחתון של מחבת טארט ולחץ עם מרית אופסט.
מפזרים תערובת פירור 1/2 כוס סביב קצה המחבת ועם האצבעות שלך לחץ על הצד של מחבת. בזהירות קו פגז עם נייר, מתקפל על קצה כדי לכסות פירורים לחלוטין, ולהוסיף משקולות עוגה או אורז גלם.
מפזרים שאריות תערובת פירור במחבת אפייה רדודה.
אופים תערובת פירור בשליש התחתון של התנור 12 דקות ואופים פגז בשליש העליון 20 דקות. תערובת פירור מגניב בתבנית אפייה על מתלה, וכאשר פירורים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, עם האצבעות לשבור כל גושים גדולים. פגז מגניב בנייר כסף במחבת טארט על מדף אחר 15 דקות. בזהירות להסיר רדיד ומשקולות או אורז פגז מגניב לחלוטין (פגז עשוי להיות רך במרכז אבל יהיה המשרד כפי שהוא מתקרר). לרכך גלידה מעט לקפל חצי תערובת פירור. תערובת גלידה כפית לתוך פגז, החלקה למעלה, ומפזרים תערובת פירורים הנותרים. להקפיא טארט עד גלידה היא חברה, על 2 שעות. טארט שומר, קפוא ו רופף מכוסה, 3 ימים.
חותכים קליפה מאננס ורבע אננס לאורכו.
חותכים את הליבה לחתוך אננס רבעים לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. בסיר יבש 2-3 ליטר כבד לבשל סוכר על חום נמוך בינוני, ערבוב לאט עם מזלג (כדי לעזור סוכר להמיס באופן שווה), עד הזהב נמס וחיוור. לבשל קרמל, בלי לערבב בעדינות מסתחרר מחבת, עד זהוב.
הסר מחבת מחום ולהוסיף אננס (תערובת יהיה קיטור במרץ וקרמל יהיה להקשיח). תערובת מבשלים, ערבוב, 5 דקות, או עד קרמל הוא מומס, ורוטב מגניב לטמפרטורת החדר. רוטב צ ' יל, מכוסה, לפחות 2 שעות ועד 5 ימים.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות Gingersnap עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה, ו פרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "