קישואים בשכבות ועוגת חביתה של ריקוטן היא ללא גלוטן וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. 91 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו קישואים, בצל ירוק, עלי טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 79%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: קישואים בשכבות ועוגת חביתה של ריקוטן, עוגת שכבות גבינת סלק צהובה וריקוטה, ו חביתת אביב שכבתית.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערה קטנה שלבו את הריקוטה עם מעט חלב כדי לדלל אותה לעקביות למריחה ותבלו אותה בטימין, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לפי עוגה
2 כוסות שיני שום
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מרפדים תבנית עוגה בניילון. בחר מחבת טפלון הדומה בגודלה לתבנית העוגה שלך.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
4
מקציפים את הביצים במלח ופלפל, לפי הטעם. יש 2 צלחות בהישג יד הדומות בגודלן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מחממים כף שמן זית כתית מעולה במחבת על אש בינונית עד בינונית-גבוהה.
קולים את התערובת כמה דקות ואז הוסיפו 1/3 מהביצים והשחימו את החביתה. מכסים את התבנית בצלחת והופכים את החביתה ומשחימים בצד השני. החלק את החביתה השחומה לצלחת אחרת וחזור פעמיים נוספות ליצירת 3 חביתות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
שמים את החביתה הכי מושכת בתחתית תבנית עוגה, מורחים בחצי מתערובת הריקוטה ומעליהם חביתה נוספת, עוד גבינה ואז את החביתה השלישית. הפוך על צלחת עוגה או מעמד ומעליו ארוגולה ופרמזן מגולח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
חזה עוף רוטיסרי
לפי עוגה
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)